2. el i5 6500 sistem mi yoksa Ryzen 1200 sistem mi?

Bunu satıcıya sorabilirsiniz.
Bildiğini düşünmüyorum bilse kasa monitör 2000 TL'ye satmazdı. Buna benziyor görüntüsü başka model bulamadım.

BenQ 24
@Pantheon reis sence hangi sistem alınır ?
Nedenini açıklar mısın ?
Monitör resmini attım arkadaşlar iki sistem arasında hangisini seçmeliyim sebebini belirterek söylerseniz sevinirim.
Evet yokmu arttıran arkadaşlar ?
amd sizin için daha iyi olacaktır
Sebebini belirtir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru diyorsun ama ryzen 1200 degiştirip 800 liraya ryzen 5 1400 gibi bir işlemci alsam
sistem bana totalde 2650 TL'ye denk gelmiş olacak ryzen 1200 işlemciyi de 400 TL'ye sattığımı düşünürsek bir kere alıp masraf yapmadan kullanmak amacım.
R3 1200 alırsın hemen değil bir kaç sene sonra eline para geçer yada biriktirirsin islemcin ihtiyaca cevap vermez yeni bir işlemci alırsın 2.nesil veya 3.nesil gibi.yoksa gıdım gıdım upgrade yapilmaz.

R3 1200 alırsın hemen değil bir kaç sene sonra eline para geçer yada biriktirirsin islemcin ihtiyaca cevap vermez yeni bir işlemci alırsın 2.nesil veya 3.nesil gibi.yoksa gıdım gıdım upgrade yapilmaz.
O şekilde benim için daha masraflı olmaz mı i5 6500 sistemi alırsam upgrade ihtiyacım olmayak sanırım lol,cs:go,autocad,ets gibi oyunları ve programları kullanıcam sistemi yükseltirsemde anakart ve işlemciyi satıp ryzen veya coffe lake sisteme geçerim diye düşünüyorum iki parçayi 800 TL ye satsam.

800tl etmez diye düşünüyorum.
Sen bilirsin gönlünde Intel varsa onu al içinde kalmasın.
Gönlümde ryzen varda ryzen 1200'un rakibi i3 7100 i5 6500 un rakibi ise ryzen 5 1400 ve diğer sistemdeki kasa hava sirkülasyonu ve fiyatı 2250 TL'yi hak etmiyor bence.
@Pantheon @Sercan1096 sizce fiyatına göre hangi sistem alınır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı