2. El i7 3770 İşlemci ve H61M-D Anakart Alınır mı?

Alp Eren Uçar

Hectopat
Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
1.153
Çözümler
5
Elimde 600 TL gibi bir bütçe var. sahibinden.com'da 475 TL'ye i7 3770 ve H61M-D anakart buldum. Bana baya bir ucuz gözüktü. Sadece işlemcinin sıfır modeli Vatan Bilgisayar'da 2000 TL. Yalnız, baktım ki anakart biraz eskiymiş.

Ama işlemci düzgün çalışırsa ve güzel bir ekran kartı takarsam benim için sorun olmaz. Sadece bir sıkıntı olacak mı diye sorayım dedim. Link atmak yasak mı bilmiyorum ama yasaksa belirtin, kaldırırım. Sadece ilanı merak edenler olur diye link: Asus h61 md anakart i73770 işlemci - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 639912753
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat gayet güzel, sorunsuz çalışıyorsa ve elden teslim alabileceksen hiç düşünme al. Ama öyle havale yolu ile falan almaya kalkma, %10 komisyon verip GET ilan açtır uzaktan alacaksan da.

Aynı seviyede ikinci el Ryzen işlemci alsan 700TL para çıkar cebinden, anakartı da saymadım daha. Yani bir sakatlık olup olmadığına dikkat et, ucuz etin yahnisi ile tanışma.
 
Kocaeli/İzmit'de elden teslim yapılabiliyor. Ben zaten Körfez'de oturduğum için taş çatlasın 2 otobüse adresi bulurum. Zaten nakit yanımda ve test yapımına izin veriliyorsa onu da yaparım.

Bu arada meraktan soruyorum, i7 3770'in Ryzen bir işlemci ile eşit karşılığı ne olabilir?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı