Alıcı 2. el iPhone 11 128 GB

claudespeedtr

Hectopat
Daha fazla  
Selam. 8000₺'ye kadar iPhone 11 128 GB arıyorum. İstanbul içi olursa sevinirim.

Gülen arkadaşlarımız kendileri yamyam olduğu için muhtemelen 8 bin fiyata gülüyorlar. Sahibinden.com’da sizin gibi yamyam olmayan satıcılar mevcut model yükselttikleri için satıyorlar 7-8 bin bandında. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Selam. 8000₺'ye kadar iPhone 11 128 GB arıyorum. İstanbul içi olursa sevinirim.

Gülen arkadaşlarımız kendileri yamyam olduğu için muhtemelen 8 bin fiyata gülüyorlar. Sahibinden.com'da sizin gibi yamyam olmayan satıcılar mevcut model yükselttikleri için satıyorlar 7-8 bin bandında. Teşekkürler.

7-8 bine iPhone 11 128 GB getirirseniz 10-15 tane almak isterim. Telefonculuk işiyle uğraşıyorum bu arada.

Hakem maçta oynamaz diye laf var.

Bu arada 8Bin'e temiz iPhone 11 bulmak çok zor.
Arkadaşım geçenlerde 10 bine iPhone 11 64GB buldu ekranı değişmiş almaktan vazgeçti. Temiz, hiçbir sıkıntısı olmayan 2,3 aylık iPhone 11'leri (64GB) 12 bin TL'den aşağı vermez kimse.

Yurt dışı cihazlar hepsi hocam. Telefoncular cihazı 8.000 TL'den daha pahalı alırken neden sarı sitede daha ucuza satsınlar? Akıl var mantık var.
Yurt dışı da kabul ediyorum zaten. Ordakilere güvenmediğim için buraya yazdım. Belki burdan satmayı düşünen arkadaşlar vardır.

Yurt dışı da kabul ediyorum zaten. Oradakilere güvenmediğim için buraya yazdım. Belki buradan satmayı düşünen arkadaşlar vardır.

Kaçak cihazlar hocam illegal yollar ile ülkeye sokulmuşlar. Korsana izin verilmeyen bir forumda kaçak telefon mu alacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı