2. el iPhone 11 alınır mı?

Önemsiz Cioran

Hectopat
2. el iPhone 11 alınır mı arkadaşlar? Bugün bir fiyat sordum yerlere, geneli 18-19 binden başlatırken, konuştuğum başka bir adam 16.000 TL'ye hallederim. Pil sağlığı 85-86 civarı iPhone 11'e 16.000 verilir mi?

S21FE kullanıyorum. Ablamda iPhone 11 128 GB var. Pişman oluyor benim telefonu görünce 120 Hz, batarya farkı, kamera farkı, performans farkı...

Yurt dışında normal birisi S20 ile iPhone 11 arasında kalırken Türkiye de iPhone fiyatları uçuk olduğu için Türkiye'de normal birisi S22 ile iPhone 11 modelleri arasında kalıyor.

Samsung ülkemizde daha iyi fiyata daha iyi telefonlar satıyor.

O bütçeye GT2, S22 veya ekleme yapıp S23FE tavsiye ederim.

İlla Iphone istiyorsan 18-19'a Iphone 12 bulunuyor. Iphone 11'den 10 kat daha iyi.

Sırf iOS gerekiyorsa yapacak bir şey yok, gerekmiyorsa verilmez. Özellikle ekran olarak rakiplerinin çok gerisinde bir cihaz. Pil olarak da iyi sayılmaz. Tam bütçe nedir?

Verilmez. IP 11 devri kapandı.
Beni 3 yıla yakın götürse yeter aslında. Ondan istiyorum açıkçası

16000'e git sıfır GT 2 al. iPhone 11 mantıksız.
Bugüne kadar hep iPhone kullandım. Arayüzlerine falan çok alıştığım için, + bir de kamerası iyi olduğu için iphone istiyorum açıkçası. Androidi hiç bir zaman sevemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…