2. el iPhone 11 alınır mı?

Sırf iOS gerekiyorsa yapacak bir şey yok, gerekmiyorsa verilmez. Özellikle ekran olarak rakiplerinin çok gerisinde bir cihaz. Pil olarak da iyi sayılmaz. Tam bütçe nedir?
Açıkçası ekranı pek umurumda sayılmaz. Telefondan oyun oynayan veya film izlemiyorum. Benim için önemli olan 3-4 yıl sıkıntısız götürmesi, sosyal medyalarda kasmaması vs. kamerasını beğeniyorum.

Açıkçası ekranı pek umurumda sayılmaz. Telefondan oyun oynayan veya film izlemiyorum. Benim için önemli olan 3-4 yıl sıkıntısız götürmesi, sosyal medyalarda kasmaması vs. kamerasını beğeniyorum.
S22'ye çıkabiliyorsanız daha iyi olur. 3-4 yıl o da götürür, iPhone 11 çıkalı 4 yılı geçti.

Alınmaz. O bütçede ;
• Realme GT 2 (Fiyatına göre çok iyi özelliklere sahip bir cihaz fakat kamera önemliyse önermem)
• S21 FE (Kamera ve gündelik kullanım için)
• S22 (Bütçenizi aşıyor ama alınabilirse çok iyi olur)
• X6 Pro (Oyun en ön planda değilse önermem)
bu cihazlara bakabilirsiniz.

Valla hala 2015-2016 yıllarında çıkan iphone 6yı kullanıyorum. Applelar çok uzun süre gidiyor çok kötü bir düşme vs yaşamadığında
Fiyat performans olarak iPhone asla önermem. Paranız varsa alın. Ama 2024'de iPhone 13'den aşağısı alınmaz. S22 şuan iPhone 13 segmentinde bir cihaz. iPhone 11 ile kıyaslanamaz bile. Saydığım cihazların hepsi iPhone 12 ile 13 arasında cihazlar.

Yav kimse demiyor adam parasıyla gidip fosil cihaz alacak hala destekleyenler bile çıkıyor.

@Önemsiz Cioran kardeşim o telefon çok dandik, 60 Hz ekran, ölü batarya vs o para asla verilmez çok kötü bir cihaz alıyorsun. Üstte yazdığım mesajı okumadın mı? iPhone fiyatları Türkiye'de çok uçuk aynı fiyata Samsung'un ezip geçen modellerinden alabilirsin.

Zorla aldıracak değilim paranı istediğin gibi harca beni bağlamıyor ama biraz düşün. 120 Hz, batarya, ekran, performans, kamera olarak yani her türlü daha üstün cihazlar varken neden sırf Android diye tercih etmiyorsun ki? Irkçılıktan farkı yok.

Hani normalde Xiaomi tavsiye ederim ama sen basit bir kullanıcı gibisin yani o kadar işin olmaz. Basit bir arayüz. harika kamera, yeterli pil... İkinci el gireceğim diyorsan S23 FE, sıfır diyorsan S22 alırsın o bütçeye. iPhone 11'i de ezip geçen taş gibi cihazlar yazdığım cihazlar.

Gidip hala Iphone'yi sırf IOS alışığım diye alırsan yazık.

Valla hala 2015-2016 yıllarında çıkan iphone 6yı kullanıyorum. Applelar çok uzun süre gidiyor çok kötü bir düşme vs yaşamadığında
Kullanıyorsun da kullanıcı deneyimin ne durumda ? Bende işsiz kaldığım zamanlarda iPhone 6s kullanmak zorunda kalmıştım.

Uygulama hızı
Batarya performansı
Uygulama desteği
Arayüz hızı berbattı.

İşe girince ilk maaşımla direkt telefon aldım.

Yani mevzu kullanmak değil. Kullanırken seni tatmin edebilmesi. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı