2. el iPhone 11 vs sıfır Samsung S21 FE

Story video atacaksan S21 FE de hayal kırıklığına uğrarsın. Story atarım ama fotoğraf atarım video ile işim olmaz diyorsan S21 FE işini görür.
Hocam şimdi şöyle söyleyim. Benim için önemli kriterler şunlar;
1. Sınav senem olduğu için sürekli dershane ve kütüphane arası gideceğim. Bu sebeple bataryasının beni kurtarması lazım. 1 Yıl falan SE kullanmışlığım oldu çok fazla telefon kullanmadığım için yetiyordu. 11'in bataryası SE den iyi midir kötü mü?
2. Dizi olsun video olsun bunları çok fazla telefondan tüketen birisiyim. Bu sebeple görüntü kalitesinin tatmin edici olması lazım.
3. İnstagram'da genel olarak boomerang özelliğini kullanıyorum. Direkt sade video şeklinde pek fazla kullanmıyorum.
4. Beni uzun süre götürmesi lazım. En azından Üniversite'nin sonuna kadar.
Bu isteklerimin tamamını ikisi de karşılayamaz bunun farkındayım ancak en çoğunu hangisi karşılar sizce?

Hocam şimdi şöyle söyleyim. Benim için önemli kriterler şunlar;
1. sınav senem olduğu için sürekli dershane ve kütüphane arası gideceğim. Bu sebeple bataryasının beni kurtarması lazım. 1 yıl falan SE kullanmışlığım oldu çok fazla telefon kullanmadığım için yetiyordu. 11'in bataryası SEden iyi midir kötü mü?
2. dizi olsun video olsun bunları çok fazla telefondan tüketen birisiyim. Bu sebeple görüntü kalitesinin tatmin edici olması lazım.
3. Instagram'da genel olarak boomerang özelliğini kullanıyorum. Direkt sade video şeklinde pek fazla kullanmıyorum.
4. beni uzun süre götürmesi lazım. En azından üniversite'nin sonuna kadar.
Bu isteklerimin tamamını ikisi de karşılayamaz bunun farkındayım ancak en çoğunu hangisi karşılar sizce?

1-11'in bataryası SEden iyi. O konuda bir şüphen olmasın. 2-dizi çok izliyorsan S21 FE 11'e göre daha mantıklı bir tercih. 11 ekranı kalite olarak ortalama bir ekran. Bu ekran dizi ya da film olayında iyi bir kalite sunmuyor. 3-boomerang için S21 FE işini görür 4- S21 FE her güncellemeye sazan gibi atlamaz, cihazı çok uygulama yükleyerek (100 ve üzeri uygulama) yıpratmazsan 4 yıl götürür diye düşünüyorum.

Bende A54 ile S21FE arasındayım. A34 ile A54 arasında çok fark olmaması A54 biraz pahalı gibi geliyor. Çünkü A34 batarya, işlemci, ekran-gövde oranı, inç olarak daha iyi kamerada hemen hemen aynılar yani fazladan 2-3K vermekte ne kadar doğru bilemiyorum.

Galaxy S21 FE tabii ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Instagram'a fotoğraf atsan hiçbir şekilde kalite düşüşü yaşamazsın, videoda da vah vah dedittirecek düşüş yok. Sosyal medya entegrasyonu S10 modellerine bile geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı