Yani asıl amacım sosyal medya olmayacak. Ama tabii ki story falan çekeceğim.
Story video atacaksan S21 FE de hayal kırıklığına uğrarsın. Story atarım ama fotoğraf atarım video ile işim olmaz diyorsan S21 FE işini görür.
Yani asıl amacım sosyal medya olmayacak. Ama tabii ki story falan çekeceğim.
Sıfır s21 fe.Arkadaşlar bütçe 13-14K sizce hangisini tercih etmeliyim?
Hocam şimdi şöyle söyleyim. Benim için önemli kriterler şunlar;Story video atacaksan S21 FE de hayal kırıklığına uğrarsın. Story atarım ama fotoğraf atarım video ile işim olmaz diyorsan S21 FE işini görür.
Hocam şimdi şöyle söyleyim. Benim için önemli kriterler şunlar;
1. sınav senem olduğu için sürekli dershane ve kütüphane arası gideceğim. Bu sebeple bataryasının beni kurtarması lazım. 1 yıl falan SE kullanmışlığım oldu çok fazla telefon kullanmadığım için yetiyordu. 11'in bataryası SEden iyi midir kötü mü?
2. dizi olsun video olsun bunları çok fazla telefondan tüketen birisiyim. Bu sebeple görüntü kalitesinin tatmin edici olması lazım.
3. Instagram'da genel olarak boomerang özelliğini kullanıyorum. Direkt sade video şeklinde pek fazla kullanmıyorum.
4. beni uzun süre götürmesi lazım. En azından üniversite'nin sonuna kadar.
Bu isteklerimin tamamını ikisi de karşılayamaz bunun farkındayım ancak en çoğunu hangisi karşılar sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.