iPhone 11 vs Samsung S21 FE

kıng5242

Femtopat
Selamın aleyhkum, 2.el olarak aynı fıyata bu iki telefondan birini alacağım. Ben yurt dışı S21 Ultra kullandım. Güzeldi ama hem çok büyüktü hem de yurt dışı telefondan soğudum artık o yüzden Türkiye cihazı alacağım. Biliyorum ekran konusunda Samsung ile kapışamaz bile, benim arada ooynadığım iki tane oyun var, PUBG ve Wild Rift. S21 Ultra cihaz 60 FPS'te bile nadirde olsa 57-56 ya falan düşüyordu, bu da o anda ufak takılma yapıyor oyunda. O yüzden iPhone arasında kaldım. Kullanan önerenler olursa çok sevinirim. Android telefon severim bedava YouTube tur vs. Ama oyun olunca çok eski iPhone bile olsa çok iyi oluyor bu da bir gerçek. Siz hangisini önerirsiniz?

Selamın aleyhkum, 2.el olarak aynı fıyata bu iki telefondan birini alacağım. Ben yurt dışı S21 Ultra kullandım. Güzeldi ama hem çok büyüktü hem de yurt dışı telefondan soğudum artık o yüzden Türkiye cihazı alacağım. Biliyorum ekran konusunda Samsung ile kapışamaz bile, benim arada ooynadığım iki tane oyun var, PUBG ve Wild Rift. S21 Ultra cihaz 60 FPS'te bile nadirde olsa 57-56 ya falan düşüyordu, bu da o anda ufak takılma yapıyor oyunda. O yüzden iPhone arasında kaldım. Kullanan önerenler olursa çok sevinirim. Android telefon severim bedava YouTube tur vs. Ama oyun olunca çok eski iPhone bile olsa çok iyi oluyor bu da bir gerçek. Siz hangisini önerirsiniz?
2.el piyasasını takip etmediğim için alternatif sunamam. Konuya gelirsek.

"İlla IOS olsun." deseniz bile iPhone 11 cidden kötü bir telefon. Ucuz olması için ekran konusunda çok büyük bir handikapa sahip ve pil durumuda çok kötü. S21 Fe'de kamera olarak geride kalmıyor, Telefoto ile artısı var aksine. Oyun ve işlemci durumu farklı platformlarda oldukları için tam manasıyla karşılaştırmak mantıklı olmaz ama yakınlar. S21 Fe'de, önceki telefonunuzda nasıl bir deneyim varsa benzerini alacaksınız. Daha az ısınır belki.

Mantıken S21 FE almanız daha karlı, illa Apple denemek istiyorsanız cüzdanı açmanız ve pil konusunda sıkıntı yaratmayan güncel modellere yönelmeniz mantıklı. iPhone 11 6 yıllık bir model.

Güncel olarak S21 FE 2. nesil kullanıyorum. Takılma falan yok, bugün PUBG oynadık, arkadaşlarımda IP11 var ben 120FPS oynuyorum onlar kendi demelerine göre 120FPS sayesinde onları duvar arkası vuruyormuşum, onlar kasarak oynuyormuş. İP11'in kasacağına inanmıyorum gerçi ama kasıyor diyorlar.

Tek eksik bulduğum yönü işlemci verimsizliği ve pil süresi. İşlemci güçlü ve ısınmadan dolayı kendini kısmıyor ama rahatsız ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı