2. el iPhone 12 mini alınır mı?

Taha134

Hectopat
Daha fazla  
Eski telefonumun ömrünü doldurması hasebiyle yeni telefon almaya karar verdim. Bütçem 18 bin civarı, 2. el bir iPhone 12 mini ve batarya konusunda destek için küçük 5000 MAh'lık MagSafe powerbank almayı düşünüyorum. Alınır mı?

Eski telefonumun ömrünü doldurması hasebiyle yeni telefon almaya karar verdim. Bütçem 18 bin civarı, 2. el bir iPhone 12 mini ve batarya konusunda destek için küçük 5000 MAh'lık MagSafe powerbank almayı düşünüyorum. Alınır mı?

Hocam şahsi düşüncem mini modelleri rezalet kullanıp da memnun kalan görmedim.

Ben kullandım çok ısınıyor şahsen genel olarak daha fazla ısınıyor ve onu alacağınıza biraz daha para biriktirip ve uygun bakıp 13 ya da 14 alabilirsiniz.

Eski telefonunuz ömrünü dolduruyor, ardından 5 yıllık, seneye ömrünü dolduracak telefon alıyorsunuz. Kulağa saçma geldi.
Samsung S23 (bulabilirseniz S23 Plus), Xiaomi 14T (saydıklarım arasında en günceli) veya OnePlus 11 (donanımsal anlamda çok yukarılarda, özellikle 1000Hz gibi bir dokunmatik tepkimeye sahip. Günümüz amiral gemileri hala 480Hz kullanıyor. Ben olsam alırdım) alınabilir.
iPhone tarafında ise daha üst modellere bütçe arttırmanız daha mantıklı olur.

Günlük kullanımda mı ısınıyor yoksa oyun oynarken mi genelde Google, WhatsApp, Instagram için kullanacağım.

Evet ve ortalama 9-10dk sonra telefondaki ısıyı hissediyorsunuz elinizde. @Lioren dediği gibi daha üst modeller tercih edebilirsiniz ya da Xiaomi markasına bakabilirsin.

Eski telefonunuz ömrünü dolduruyor, ardından 5 yıllık, seneye ömrünü dolduracak telefon alıyorsunuz. Kulağa saçma geldi.
Samsung S23 (bulabilirseniz S23 Plus), Xiaomi 14T (saydıklarım arasında en günceli) veya OnePlus 11 (donanımsal anlamda çok yukarılarda, özellikle 1000Hz gibi bir dokunmatik tepkimeye sahip. Günümüz amiral gemileri hala 480Hz kullanıyor. Ben olsam alırdım) alınabilir.
iPhone tarafında ise daha üst modellere bütçe arttırmanız daha mantıklı olur.

Büyük telefonlar beni rahatsız ediyor, bütçeme uygun en iyi 12 mini gibi geldi.

Büyük telefonlar beni rahatsız ediyor, bütçeme uygun en iyi 12 mini gibi geldi.
Hocam düz modeller o kadar büyük değiller, en azından tepsi gibi durmuyorlar.
Aynı şekilde mini serisinden bir model almayı düşünüyordum fakat hem batarya hem ısınma sorunları nedeniyle vazgeçtim, düz modeller günü ancak çıkartırken mini serisinden bir cihazın gün içerisinde en az 1-2 kez şarj edilmesi gerekir. Telefonun yanında powerbank ile gezmek bence gereksiz bir eziyet.

Hocam çıkalı 5 sene olmuş 6.seneye girecek artık eskiyen bir cihaz eski bir telefondan eski bir IPhone'ye geçmek pek de mantıklı değil. Ayrıca çok fazla ısınma sorunu yaşanıyor ve telefonun bataryası 2227 mAh günlük kullanımı çıkartması çok zor ve ikinci el alacaksınız.5.4 inç bir telefon olduğunu da unutmayın video izlerken bile rahatsız edecektir. Şahsi fikrim illaki iPhone istiyorsanız bütçe arttırıp 13-14 modellerine yönelmeniz. Android kısmında daha iyi cihazlar bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı