2. el iPhone 12 Pro 30 bin TL'ye alınır mı?

kelesimo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 256 GB iPhone 12 Pro 30.000 TL'ye satıyor arkadaşım kozmetik kusursuz ve pil %92.
Sizce 2024 de 12 Pro alınır mı? Daha önce iOS hiç kullanmadım. 2024 de 60Hz pil 2815 mAh bir telefona geçilir mi özellikle pil ile ilgili çok yazılıp çiziliyor. Genshin Impact vs oynayan biriyim bu telefonun şarjı nasıl gidiyor kullananlar yazarsa sevinirim. Telefon hep elimde sosyal medyadayım video izleme film izleme oyun vs.

Hele ki oyun oynarsanız su gibi içer bataryayı. Bataryasından dolayı size kesinlikle yetmeyecektir. 14 Plus felan bu fiyatlara bulursunuz ve bence ona yönelin.

Arkadaşlar 256 GB iPhone 12 Pro 30.000 TL'ye satıyor arkadaşım kozmetik kusursuz ve pil %92.
Sizce 2024 de 12 Pro alınır mı? Daha önce iOS hiç kullanmadım. 2024 de 60Hz pil 2815 mAh bir telefona geçilir mi özellikle pil ile ilgili çok yazılıp çiziliyor. Genshin Impact vs oynayan biriyim bu telefonun şarjı nasıl gidiyor kullananlar yazarsa sevinirim. Telefon hep elimde sosyal medyadayım video izleme film izleme oyun vs.

O paraya S24 veya S23 FE veya 13T alırdım yerinde olsam çok daha iyi bir tercih olurdu.

Eski bir telefona 30 bin lira vermek (hele ki ikinci el) bence saçmalık.
Piyasası o pro ıphone olunca naparsın düşün 3 seneyi devirmiş fiyat hala 30 binde deger kaybetmiyor.
O paraya S24 veya S23 FE veya 13T alırdım yerinde olsam çok daha iyi bir tercih olurdu.
Eğer toplu paranız yoksa arkadasınız sıze 5 5 ödersin ayda diyorsa? Para biriktireyımmı bunumu böyle düşürmüşken alayım kararsızım

Piyasası o pro ıphone olunca naparsın düşün 3 seneyi devirmiş fiyat hala 30 binde deger kaybetmiyor.

Eğer toplu paranız yoksa arkadasınız sıze 5 5 ödersin ayda diyorsa? Para biriktireyımmı bunumu böyle düşürmüşken alayım kararsızım
Bence kararsız olacak bir yer yok, fiyatını hak etmeyen bir telefon iPhone 12 pro.

Herkesin o fiyata satıyor olması alınabilir olduğu anlamına gelmiyor bence.
iPhone ile Galaxy fiyatları zaten denk değil ülkemizde bu belli bir şey. Fakat sıfır S23 alınacak fiyata hem S23'den kötü hem de ikinci el hem de eski jenerasyon bir telefon almak bana hiç mantıklı gelmiyor.

Son düzenleme:
şöyleki iphone'lar 2. el piyasasında kaliteli olduğu için değer kaybetmiyor. Bu noktada da 12 aldıktan sonra para biriktirip tekrar yükseltme yapabilirsiniz. İphone 12 2027 2028 yılına kadar güncelleme alacaktır daha.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı