2. el iPhone 13 alınır mı?

neshary

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ikinci el iPhone 13 128 GB almayı düşünüyorum. Alırken nelere dikkat etmeliym? Aldıktan sonraki sürede herhangi bir bozulma gibi sorun yaşarsam ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ikinci el iPhone 13 128 GB almayı düşünüyorum. Alırken nelere dikkat etmeliym? Aldıktan sonraki sürede herhangi bir bozulma gibi sorun yaşarsam ne yapacağım?

Batarya sağlığına dikkat et ve IMEI bilgilerini sorgulat aynı zamanda ekranını kontrol ettir.

Sizin yerinizde olsam Galaxy S23 tercih ederdim ancak illaki iPhone olacak diyorsaniz tercih edebilirsiniz.

IMEI kesinlikle bak.
Satıcı güvenilirse al kişilerden vs. alma yani dükkandan alırsan muhattabın olur.
Aldığında kesinlikle kartla ödeme yap yani cihazı oradan aldığını belgeleyici bir şey elinde olsun.
Pil sağlına falan bak.

Merhaba. İkinci el iphone satın alırken dikkat edilmesi ve kontrol edilmesi gerekenler var. Bunun için YouTube da bu konu hakkında videolar var. İzlemenizi tavsiye ederim. Türkiye'de iphone lara özellikle ikinci elde yoğun talep olduğu için çok hilekarlıklar dönüyor.
Ekranı çakma olabiliyor, pili çakma olabiliyor kamera sensörü çok kötü bir sensör ile değiştirilmiş olabiliyor. Yani dikkat etmeniz gerekli bu konularda.
Daha kötüsü telefon çalıntı olabiliyor, yurt dışı telefon olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı