2. el iPhone 13 mü sıfır S24 FE mi?

mehmetAkif00

Centipat
Daha fazla  
2. el iPhone 13 alacaksam 1 veya 2 ay sonra pilini değiştireceğim S24 fenin ekranı kötü çerçeve vb. hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatları nedir? Fiyatlarını belirtir misiniz?

Küt ve şık görüntü istiyorum elegantlık olsun dersen 13 al satışı da kolay olur. Onun dışında çoğu özelliklerde 24FE önde ancak IOS kadar da temiz bir işletim sistemi yok onu da göz önünde bulundur.

iPhone 13 neredeyse her anlamda daha kötü bir cihaz ancak uzun vadede değiştirmek istediğiniz taktirde iPhone 13 biraz daha makul olacaktır satarken daha az değer kaybına uğrayacağından. Birde ikinci el cihazın pilinde ve kozmetiğinde de kullanılmışlık kendini fark ettirecektir, tercih sizin olacaktır ancak şahsi olarak uzun vadeli kullanımda S24 FE kısa vadeli kullanımda iPhone 13 daha mantıklı olacaktır.

iPhone 13 neredeyse her anlamda daha kötü bir cihaz ancak uzun vadede değiştirmek istediğiniz taktirde iPhone 13 biraz daha makul olacaktır satarken daha az değer kaybına uğrayacağından. Bir de ikinci el cihazın pilinde ve kozmetiğinde de kullanılmışlık kendini fark ettirecektir, tercih sizin olacaktır ancak şahsi olarak uzun vadeli kullanımda S24 FE kısa vadeli kullanımda iPhone 13 daha mantıklı olacaktır.

3 yıl kullanacağım lisenin sonuna kadar götürse yeter bana.

Fiyatları nedir? Fiyatlarını belirtir misiniz?

S24FE 25k 26k arası galiba iPhone 13 ise 27k 28k fiyat bandında.

3 yıl kullanacağım lisenin sonuna kadar götürse yeter bana.

S24FE 25k 26k arası galiba iPhone 13 ise 27k 28k fiyat bandında.
Öylesi bir durumda Galaxy S24 FE daha mantıklı bir cihaz, ikinci el bandında iPhone 13 için dediğiniz fiyatlar yüksek ama normal şekilde de bulacak olsanız almayın derim minimum 3 yıllık bir kullanımdan bahsediyorsanız S24 FE alın.

Sıfır S24 FE daha mantıklı. iPhone 13'ün S24 FE kadar uzun yıllar götüreceği söylenemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı