2. el iPhone 13 Pro 128 GB 20 bin TL'ye alınır mı?

Bak örnek veriyorum iPhone 6S telefonu 8 yıl önce çıkmış bir telefon. Şimdi git al canavar gibi kullanırsın. Bir yandan da 8 yıllık bi Android cihaz alıp denemenide tavsiye ediyorum.
2 tane android telefon kullanıyorum biri xiomi biri samsung note 20 ultra xiomide dediğiniz şey geçerli telefon 2 senede cortladı ama samsung için aynısını söylüyemem.

İPhone 6S yapmıyor mu? Yapmıyor diyen yalan söylüyordur.

Konunun başından beri olduğu gibi, doğrusyla yanlışıyla söylüyorum. Yoksa İPhone'a kastım yok.

Tabi arada bir yapabilir 8 yıl eski telefon Dediğiniz S7 yi günlük kullansanız kanser eder.

S6'yı, S7'yi al, gayet kullanılır. iPhone 6S'ten iyi ayrıca S7.

EasyCep'den bile alım fiyatlarına bakabilirsiniz. Aralarındaki fark çok fazla. Ek olarak EasyCep'i geçtim bu telefoncularda da geçerli. Birinde son sürümden bir önceki sürüm(iOS 15) var diğerinde Android 7.

Tabi arada bir yapabilir 8 yıl eski telefon Dediğiniz S7 yi günlük kullansanız kanser eder.
Etmiyor.

Exynos 8890 evet, çok güçlü değil fakat günlük işler için yeterli.

Ek olarak kamera manasında X'e oldukça yakın.

EasyCep'den bile alım fiyatlarına bakabilirsiniz. Aralarındaki fark çok fazla. Ek olarak EasyCep'i geçtim bu telefoncularda da geçerli. Birinde son sürümden bir önceki sürüm(iOS 15) var diğerinde Android 7.
7 değil, 8 var. Ek olarak bu kullanıcı tarafından yükseltilebilir.

Tamamdır hocam X e yakın kamerası.

Kanka sen biraz yanarlı dönerli gibisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…