Sanırım temiz bir 2.el 13Pro arayacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler, hâlâ tavsiye verebilecek olan varsa açığım.
Size kalmış hocam umarım uzun vadede pişman olmazsınız ama S23 varken çok mantıklı gelmedi bana yine de sizin tercihiniz.
Sanırım temiz bir 2.el 13Pro arayacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler, hâlâ tavsiye verebilecek olan varsa açığım.
Android telefonların aldıktan sonra kasacağını söylemek telefondan anlamayanların klasiğidir. Tabiki gidip Samsung A serisinin 5000 TL'lik bir telefonunu alırsanız kasacaktır çünkü giriş seviyesi bir cihazdır. Yani, Samsung'un amiral gemisi telefonlarını ürettiği seri S serisidir. Kısacası S23 ömürlük bir telefondur.Bir arkadaşım S23'ün zamanla yavaşlayacağını, kasıp donacağını falan söyledi. Pek mantıklı gelmedi, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Veya abinizin eski Watch'unu satıp yeni bir Galaxy Watch alabilirsinizAçıkçası şöyle bir durum var, ailede hemen herkes iPhone kullanıyor. Abim desen Watch'u falan var. Yarın bir gün yeni bir saat almaya kalksa, eskisine çökebilirim. iPhone istememin diğer bir sebebi de bu aslında her ne kadar mantıksız gözükse de.
Sıfır olarak iPhone 12 var, 2.el 13Pro almak daha mantıklı olur mu diye sordum.O fiyata sıfır ürün nasıl bulamıyorsunuz?
Ben S23'ü savunmaktan asıl soruya cevap vermeyi unutmuşum. Eğer iPhone 12 fiyatına temiz 13 Pro bulabilirsen kesinlikle al ama temiz bulabileceğini sanmıyorum.Sıfır olarak iPhone 12 var, 2.el 13Pro almak daha mantıklı olur mu diye sordum.
Yurt dışıymış pardon. Yine de alınabilir.Ben S23'ü savunmaktan asıl soruya cevap vermeyi unutmuşum. Eğer iPhone 12 fiyatına temiz 13 Pro bulabilirsen kesinlikle al ama temiz bulabileceğini sanmıyorum.
Teşekkürler hocam, evet 13Pro tam uyuyor ihtiyaçlarıma.Evet en mantıklı hareket 2. el yurt dışı 13 Pro almanız yönünde olacaktır. 13 Pro tam sizin ihtiyaçlarınıza hitap edecek bir cihaz. Android düşünürseniz S23U alabilirsiniz yurt dışı olarak. Server kaydı ile de kullanırsınız bir daha kapanma düşünmezsiniz.
Yani öyle bir hamle yapacaklarını sanmıyorum. Artık o insan haklarına aykırı olacaktır. Çünkü ülkemize işi gereği yurt dışından veya bizlerden yurt dışına gir çık yapan çok insan oluyor dönemlik. Yapsalar şimdiye çoktan yaparlardı diye düşünüyorum.Teşekkürler hocam, evet 13Pro tam uyuyor ihtiyaçlarıma.
Yurtdışı telefonlarda kafamdaki soru, 8 aylık kullanımı birden ne bileyim 2 aya indirirler mi? Herhangi bir riski var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.