2. el iPhone 13'ten iPhone 13 Pro Max'e geçilir mi?

Bütçe
44000
Şimdi elimdeki iPhone 13'ü satmayı düşünmüyorum (zaten en fazla 25 bin eder) direkt olarak 13 Pro Max alacağım bir arkadaşımdan.
Alacağım cihazda kontrol edilmesi gerekenleri yapay zekaya sordum ve bana bunları söyledi. Sizce daha neleri kontrol edebilirim bu arada 44 bin TL gibi bir fiyata alacağım cihaz temiz gibi gözüküyor daha kontrollerini sağlamadım.

Eki Görüntüle 2597581

Eki Görüntüle 2597582

Eki Görüntüle 2597583

Eki Görüntüle 2597584

Bence mâdem cebinizde 44.000 TL telefona ayıracak bütçeniz var. Eğer iPhone 13'ü de satarsanız 25-30 arasına gider. O zaman o bütçelere gidip sıfır düz iPhone 17 almanızı öneririm. iPhone 13'ü eğer yedek vs. tutacaksanız diye söylüyorum. iPhone 13'ü satmamakta kararlı iseniz 13 Pro Max yerine 14 Pro öneririm. 13'ten sonra 13 Pro Max'e geçtiğinizde ekran tazeleme hızı dışında ekranda gelişme olmayacak, aynı animasyonlar 13 Pro Max'te de takılacak çünkü özünde işlemciler aynı ve güncelleme ömürleri aynı anda bitecek.
14 Pro'ya geçtiğinizde dinamik ada, daha parlak ekran, 1 yıl daha fazla güncelleme ömrü ve daha yüksek performans, kameradaki artıları saymakla bitiremem zaten. Yani 14 Pro daha iyi olur.

Bence mâdem cebinizde 44.000 TL telefona ayıracak bütçeniz var. Eğer iPhone 13'ü de satarsanız 25-30 arasına gider. O zaman o bütçelere gidip sıfır düz iPhone 17 almanızı öneririm. iPhone 13'ü eğer yedek vs. tutacaksanız diye söylüyorum. iPhone 13'ü satmamakta kararlı iseniz 13 Pro Max yerine 14 Pro öneririm. 13'ten sonra 13 Pro Max'e geçtiğinizde ekran tazeleme hızı dışında ekranda gelişme olmayacak, aynı animasyonlar 13 Pro Max'te de takılacak çünkü özünde işlemciler aynı ve güncelleme ömürleri aynı anda bitecek.
14 Pro'ya geçtiğinizde dinamik ada, daha parlak ekran, 1 yıl daha fazla güncelleme ömrü ve daha yüksek performans, kameradaki artıları saymakla bitiremem zaten. Yani 14 Pro daha iyi olur.

Tavsiyeniz için teşekkürler. 14 Pro almayı da düşündüm açıkçası 13 Pro Max hem arkadaşım olduğu için hem yeri vs. belli olduğu için bana daha cazip geliyor. Onun haricinde 14 Pro da satan var fakat bilmiyorum 14 Pro artık çok rağbet gördüğü için mi hepsi uçuk fiyatlar temiz 14 Pro Max fiyatına; daha kullanılmış olduğu belirgin, çiziği, darbesi ve soyulmaları belli olan 14 Pro'lar satılıyor. Artık bir şekil bakmam lazım. Bu hafta içine kadar temiz 14 Pro veya Pro Max ilana düşerse hemen alırım fakat ümidi kestim sayılır.

@Tolgayalcn , bugün cihazı elime aldım hiç yan sanayi vs. gibi hissettirmedi bence gayet iyi bir cihaz ekranını da sevdim ayrıca size 3uTools raporlarını da şöyle vereyim. Tek sorunu bence fiyatı en düşük 44300 gibi bir şey yapacak.
1762194599288.jpeg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı