Yeni taşınılan binada boş port yok

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda yeni bir daireye taşınacağım. Türk Telekom kullanıcısıyım ancak binada boşta port olmadığını söylediler. $80$-$90$ gün beklemem gerektiğini söylediler. Port sorununu nasıl çözebilirim?

Merhaba konu hakkında bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne gidip planlama birimi ile görüşmek istediğinizi söyleyin ve planlama birimine Türk Telekom'dan internet bağlatacağınızı söyleyin ama boş port olmadığını söyleyin büyük ihtimal yardımcı olacaklardır.

Yakın zamanda yeni bir daireye taşınacağım. Türk Telekom kullanıcısıyım ancak binada boşta port olmadığını söylediler. $80$-$90$ gün beklemem gerektiğini söylediler. Port sorununu nasıl çözebilirim?
Sen çözemezsin, telekom'a gidip başvurun ve onların keyfini bekleyin.

Bu çağda gerçekten saçma bir şey hocam ya. İnternet bağlatmak için böyle saçma sapan bir sebep.

Çok saçma bir şey hocam doğrudur. Alternatif çözüm sunayım ama adresinizde başka sağlayıcı altyapı sunmakta mıdır? Bu siteden kontrol edip sonucu atar mısınız?

Çok saçma bir şey hocam doğrudur. Alternatif çözüm sunayım ama adresinizde başka sağlayıcı altyapı sunmakta mıdır? Bu siteden kontrol edip sonucu atar mısınız?
Kablonet sorguladım hocam. Kablonet FTTH altyapısı var diyor, sanırım kendi altyapıları yok. TT altyapısından çekecekler. Boşta port yoksa nasıl olacak bilemedim. Kablonet müşteri hizmetlerini aramam gerekiyor.

Gönderdiğim siteden sorgulayıp atar mısınız? Kablonet'in kendi altyapısı bulunmaktadır.

Bir de şöyle bir saçmalık var hocam kendi daire numarama boş port yok gözüküyor ancak apartmadandaki başka daireleri sorguladığımda boşta port gözüküyor. Böyle bir şeyi ilk defa gördüm.

Orada Superonline sorgulama da var onun sonucunu da atar mısınız?
Superonline, Vodafone altyapıları direkt yok yazıyor hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı