2. el iPhone 13'ten iPhone 13 Pro Max'e geçilir mi?

Bütçe
44000

AyqzLeader

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi elimdeki iPhone 13'ü satmayı düşünmüyorum (zaten en fazla 25 bin eder) direkt olarak 13 Pro Max alacağım bir arkadaşımdan.
Alacağım cihazda kontrol edilmesi gerekenleri yapay zekaya sordum ve bana bunları söyledi. Sizce daha neleri kontrol edebilirim bu arada 44 bin TL gibi bir fiyata alacağım cihaz temiz gibi gözüküyor daha kontrollerini sağlamadım.

1762116063183.jpeg

1762116068330.jpeg

1762116073058.jpeg

1762116075836.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazda sıkıntı yoksa 40.000 TL için pazarlık yaparsanız güzel olur diye düşünüyorum.

Öncelikle evet, geçilir. Seviye olarak ciddi fark var aralarında. İkinci bir önerim ise şu olur; çıkış tarihinde alınan iPhone 14 Pro Max yurtdışı pasaporta kaydettirilmiş cihazlar yılbaşında tüm hatlara açık hale gelmiş olacak. Niyetiniz halihazırda garantisi olmayan bir cihazı satın almak olduğundan bu seçeneği de değerlendirebilirsiniz.
Telefonda kontrol etmeniz gerekenleri ise yapay zeka fazlasıyla yazmış. Özellikle gözden kaçırmamanız gereken madde ise hakkında kısmında değişen parça olup olmadığının kontrolünü sağlamak.

Öncelikle evet, geçilir. Seviye olarak ciddi fark var aralarında. İkinci bir önerim ise şu olur; çıkış tarihinde alınan iPhone 14 Pro Max yurt dışı pasaporta kaydettirilmiş cihazlar yılbaşında tüm hatlara açık hale gelmiş olacak. Niyetiniz halihazırda garantisi olmayan bir cihazı satın almak olduğundan bu seçeneği de değerlendirebilirsiniz.
Telefonda kontrol etmeniz gerekenleri ise yapay zeka fazlasıyla yazmış. Özellikle gözden kaçırmamanız gereken madde ise hakkında kısmında değişen parça olup olmadığının kontrolünü sağlamak.

Evet o ilanları da gördüm çoğu aralık ve ocak ayında açılıyor aslında onlara da göz atabilirim fakat bizim buradaki satıcılar biraz fazla yazmış fiyatını ( örneğin 55k )

Kesinlikle o paralara alınmaz. Temiz, çiziksiz çarıksız olanının hakkı 45k civarı.
Alacağım 13 Pro Max arkadaştan olduğu için bir de temiz hatasız vs. olduğunu da belirtti yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. Onu alırım gibi duruyor onun harici yd kayıtlı 14 Pro Max'ler biraz sıkıntı gibi https://www.sahibinden.com/ilan/iki...28gb-pasaport-kayitli-pil-83-1274038294/detay örneğin bu ilan beni biraz korkuttu açıkçası çizikleri görünce.

Alacağım 13 Pro Max arkadaştan olduğu için bir de temiz hatasız vs. olduğunu da belirtti yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. Onu alırım gibi duruyor onun harici yd kayıtlı 14 Pro Max'ler biraz sıkıntı gibi https://www.sahibinden.com/ilan/iki...28gb-pasaport-kayitli-pil-83-1274038294/detay örneğin bu ilan beni biraz korkuttu açıkçası çizikleri görünce.
Arkadaş epey bir haşin kullanmış. 😊 Bende 14 Pro Max kullanıyorum, 3 yılı doldu, üzerinde tek bir kılcal çiziği dahi yok. 😃

Açıkçası arkadaşınız dediğiniz gibi güvenilir bir arkadaşınızsa, bence de ondan almanız daha doğru olur. Bu telefonların her sene çıkması ve kullanılması tamamen tüketim çılgınlığı. 13 Pro Max aldığınızda da sizi çok uzun yıllar yarı yolda bırakmayacak bir telefona sahip olacaksınız. Benim bundan önceki cihazım iPhone 7 Plus'tı. 😊

Arkadaş epey bir haşin kullanmış. 😊 bende 14 Pro Max kullanıyorum, 3 yılı doldu, üzerinde tek bir kılcal çiziği dahi yok. 😃

Açıkçası arkadaşınız dediğiniz gibi güvenilir bir arkadaşınızsa, bence de ondan almanız daha doğru olur. Bu telefonların her sene çıkması ve kullanılması tamamen tüketim çılgınlığı. 13 Pro Max aldığınızda da sizi çok uzun yıllar yarı yolda bırakmayacak bir telefona sahip olacaksınız. Benim bundan önceki cihazım iPhone 7 Plus'Ti. 😊

Anladım teşekkür ederim. Düz 13 günlük kullanımda ciddi anlamda yetmemeye başladı diğer bir cihazım iPad Pro M4 onda 120 Hz bir ekran yenileme hızı olduğu için iPhone 13 ciddi ciddi kasıyormuş gibi geliyor bana ayrıca bazı animasyonlar yüklenmemeye başladı kullanırken.

Anladım teşekkür ederim. Düz 13 günlük kullanımda ciddi anlamda yetmemeye başladı diğer bir cihazım iPad Pro M4 onda 120 Hz bir ekran yenileme hızı olduğu için iPhone 13 ciddi ciddi kasıyormuş gibi geliyor bana ayrıca bazı animasyonlar yüklenmemeye başladı kullanırken.
Evet evet, ben etrafımdaki herkese iPhone 4S'ten beri söylerim; iPhone'un sadece düz modeline paran yetiyorsa, onu almak yerine önceki serisinin S-Plus-Pro-Pro Max modelini al diye. Şimdiden iyi günlerde kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı