2. el iPhone 7 alınır mı?

Haklısınız bunu kesinlikle düşüneceğim bir videoda görmüştüm adama rahat rahat yetiyordu şaşırdım yine de teşekkür ederim.

6S güzel tek beğenmediğim kısmı ekran ve pil beni götürür mü? Yani ekran yeter şu anda 5 inçlik bir telefon kullanıyorum zaten fakat pili sıkıntı.

Anladım zaten almadan önce çarşıdaki ikinci el dükkanlarına da bakacağım belki bu fiyata ikinci el iPhone 7 düşürebilirim

Bence şu anda minimum 64 GB ve iPhone 8 almanızı öneririm. Kablosuz şarj bile başlı başına alma sebebi derim.

Bence şu anda minimum 64 GB ve iPhone 8 almanızı öneririm. Kablosuz şarj bile başlı başına alma sebebi derim.

Ben bütçem düşük diye zaten 6S Plus sordum, dostum yoksa biliyorum en az iPhone 8 alınmasını ama yine de yorumun için sağ ol.

Hocam kendimizi kandırmayalım sırf iPhone diye bence Android'e bakmalısınız.

Hocam kendimizi kandırmayalım sırf iPhone diye bence Android'e bakmalısınız.

Biliyorum fakat bu fiyat bandındaki bir Android'in tatmin edeceğini pek sanmıyorum bu fiyatta en iyi Samsung Galaxy M.21 modeli var bu kadar bence bir insanı çok da tatmin etmez.

Biliyorum fakat bu fiyat bandındaki bir Android'in tatmin edeceğini pek sanmıyorum bu fiyatta en iyi Samsung Galaxy M.21 modeli var bu kadar bence bir insanı çok da tatmin etmez.

Şahsen şöyle bende bir sürü uygulama yüklü sadece PUBG yükleyemiyorum çünkü sürekli güncelleme aldığı için eninde sonunda alan yetmiyor eğer o telefonu sadece PUBG için alacaksan evet işini görür ama batarya için söyleyemem çünkü iPhone pil sağlığı düştükçe pil kullanımı düşüyor yani atıyorum 100 şarjta 4 saatte gidecekken 3 saate düşebiliyor ben sadece iPhone bataryasından memnun değilim ama performansı süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…