2. el iPhone 7 Plus vs sıfır Samsung A24

Sizin o dediğiniz reklam olayı Samsung ile ilgili değil tamamen Google ile ilgili ve her modelde bulunuyor. Sadece Samsung cihazlarda mı reklam çıkıyor sanıyorsunuz. Galaxy Store uygulamasına gelecek olursak da telefonu aldığımdan beri hiçbir bilgi istemedi benden. Kendisi otomatik uygulamaya güncelleme geldiğini belirtip indiriyor.

Hocam az daha zorlayıp A34 bakın. Nispeten daha iyi bir model. Pubg, BS Efootball kasma donma ısınma olmadan stabil oynatıyor.

Hocam az daha zorlayıp A34 bakın. Nispeten daha iyi bir model. Pubg, BS Efootball kasma donma ısınma olmadan stabil oynatıyor.
Hayırlısı olsun hocam A34 veya S20FE'de düşünüyorum çıkabilirsem eğer.

Başta materyal kalitesi olmak üzere 7+ hissedilir şekilde daha üstün ancak o fiyat bandında kovalarsarsanız temiz S10’lar var, iPhone 11’e yakın bir model.

Oyun oynamadığım zaman 2 kez tam şarj bana gün boyu yetiyor hocam ekran sürem ortalama 6 saat. Ancak haklısınız bunun övülecek bir yanı yok zaten. Ben fiyatı göz önünde bulundurunca bunun kabul edilebilir bir eksi olduğunu düşünüyorum. Sanırım bazı Apple düşmanı arkadaşları rahatsız etmişim 6 yıl J7 Prime kullanmış biriyim ve bu yaz telefonum bozulduğundan buna geçtim. Apple fanı değilim ama gayet memnunum da.

Gerçekten olay tam olarak bu kendi deneyimlerimizi yazıyoruz disslike atıyorlar sadece. Sorsan övündüğü tek şey 2 aydır şarj etmiyordur telefonunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…