2. el iPhone 7 Plus vs sıfır Samsung A24

Samsung kullanıyorum, inanın Galaxy Store uygulamasını almak için bir tek annemin kızlık soyadını istemediği kaldı. Yanında bir şey konuşuyorsunuz 1 dakika içinde instagramda reklam çıkıyor. Daha önce General Mobile kullanıyordum o beni bu kadar dinlemiyordu. Emin olun hepsi tüm verilerinizi zaten dibine kadar alıyor.
Sizin o dediğiniz reklam olayı Samsung ile ilgili değil tamamen Google ile ilgili ve her modelde bulunuyor. Sadece Samsung cihazlarda mı reklam çıkıyor sanıyorsunuz. Galaxy Store uygulamasına gelecek olursak da telefonu aldığımdan beri hiçbir bilgi istemedi benden. Kendisi otomatik uygulamaya güncelleme geldiğini belirtip indiriyor.

Hocam güncel olarak A30s kullanıyorum. Bu telefonun bile yeri geliyor eve varmama 1 saat kala şarjı 30'a düştüğü oluyor. 6S kesinlikle günümüzde kullanılamaz (batarya açısından).

Yok hocam elma takıntım yok aktif olarak Samsung kullanıcısıyım zaten. Linçlemeye gerek yok Apple fanboyu değilim.

Anlatmak istediğim tam olarak bu. Öyle eskisi kadar da oyun oynamıyorum tek oynadığım oyun Brawl Stars. Zaten 7 Plus almayı düşünmem de yazılımı iyi olduğundan dolayı günümüzde halen stabil bir şekilde kullanılabilmesinden kaynaklı.

Oyun oynamadığım zaman 2 kez tam şarj bana gün boyu yetiyor hocam ekran sürem ortalama 6 saat. Ancak haklısınız bunun övülecek bir yanı yok zaten. Ben fiyatı göz önünde bulundurunca bunun kabul edilebilir bir eksi olduğunu düşünüyorum. Sanırım bazı Apple düşmanı arkadaşları rahatsız etmişim :D 6 yıl J7 Prime kullanmış biriyim ve bu yaz telefonum bozulduğundan buna geçtim. Apple fanı değilim ama gayet memnunum da.

İşte, anlamadıkları nokta tam olarak bu. Ben kullanan olarak yorumumu yaptım. Hatta git ikisini de mümkünse telefoncuda yan yana dene. Bunlara ikisini yan yana göstersen 7 Plus'ı ister ama A24'ü seçer. Bu site tamamen Android fanboycularından oluşuyor çünkü. Sen buraya gelip A01 vs 7 Plus desen yine A01 seçecek insanlar var sırf Android diye, neden biliyor musun? Çünkü hepsi modlu YouTube, Spotify kullanıyor ve bununla övünüyorlar. :)

Adamlar o kadar fanboy ki senin öneri istediğin konuya bile dislike atıyorlar. :D

Gerçekten olay tam olarak bu :D kendi deneyimlerimizi yazıyoruz disslike atıyorlar sadece. Sorsan övündüğü tek şey 2 aydır şarj etmiyordur telefonunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı