2. el iPhone 8 Plus'a Ne Kadar Verilir?

Eski bir iPhone8 kullanıcısı olarak neredeyse özellikleri aynı olan iPhone X veya iPhone 11'e direk geçiş yapılabilir. Çünkü ya bu sene ya diğer sene gelecek güncellemeler kesilir iPhone 8'e gelen.

O anlamda söylememiş, o telefona 3500TL'den fazla verilmeyeceğini söylemiş. Kalteisini, özelliklerini beğenmemiştir vs. arkadaş da biliyordur piyasadaki fiyatını.

O anlamda söylememiş, o telefona 3500TL'den fazla verilmeyeceğini söylemiş. Kalteisini, özelliklerini beğenmemiştir vs. arkadaş da biliyordur piyasadaki fiyatını.
Anladım hocam. Bende 1 yıl Iphone 8 plus kullandım ve arkadaşı şimdi anlıyorum. Güncel ios'a sahip olduğu için hoşuma gidiyordu ama özellik olarak abartılmış diyebilirim.

Sahibinden.com a bakabilirsiniz o fiyatın altına bile var zaten 2017 telefon 8500'e neler alınır.

Telefonun durumuna göre değişir, Letgo, Sahibinden, Dolap üzerinden fiyat araştırması yapmak gerekir, kesin bir şey söylesek yanlış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…