Eski bir iPhone8 kullanıcısı olarak neredeyse özellikleri aynı olan iPhone X veya iPhone 11'e direk geçiş yapılabilir. Çünkü ya bu sene ya diğer sene gelecek güncellemeler kesilir iPhone 8'e gelen.
Bu mesaj komiğime geldi çünkü sıfırları 8500TL civarı yani dediğiz fiyatın 2 katından fazla. Telefonu denemek için alan insanlar 5000TL zararına satacaksa niye alıyor ki bu telefonu?
Kendi görüşünüz ama boş yazmışsınız gibi.
O anlamda söylememiş, o telefona 3500TL'den fazla verilmeyeceğini söylemiş. Kalteisini, özelliklerini beğenmemiştir vs. arkadaş da biliyordur piyasadaki fiyatını.
O anlamda söylememiş, o telefona 3500TL'den fazla verilmeyeceğini söylemiş. Kalteisini, özelliklerini beğenmemiştir vs. arkadaş da biliyordur piyasadaki fiyatını.
Anladım hocam. Bende 1 yıl Iphone 8 plus kullandım ve arkadaşı şimdi anlıyorum. Güncel ios'a sahip olduğu için hoşuma gidiyordu ama özellik olarak abartılmış diyebilirim.
Bu mesaj komiğime geldi çünkü sıfırları 8500TL civarı yani dediğiz fiyatın 2 katından fazla. Telefonu denemek için alan insanlar 5000TL zararına satacaksa niye alıyor ki bu telefonu?
Kendi görüşünüz ama boş yazmışsınız gibi.