Bu mesaj komiğime geldi çünkü sıfırları 8500TL civarı yani dediğiz fiyatın 2 katından fazla. Telefonu denemek için alan insanlar 5000TL zararına satacaksa niye alıyor ki bu telefonu?
Kendi görüşünüz ama boş yazmışsınız gibi.
Anladım hocam. Bende 1 yıl Iphone 8 plus kullandım ve arkadaşı şimdi anlıyorum. Güncel ios'a sahip olduğu için hoşuma gidiyordu ama özellik olarak abartılmış diyebilirim.O anlamda söylememiş, o telefona 3500TL'den fazla verilmeyeceğini söylemiş. Kalteisini, özelliklerini beğenmemiştir vs. arkadaş da biliyordur piyasadaki fiyatını.
Bu mesaj komiğime geldi çünkü sıfırları 8500TL civarı yani dediğiz fiyatın 2 katından fazla. Telefonu denemek için alan insanlar 5000TL zararına satacaksa niye alıyor ki bu telefonu?
Kendi görüşünüz ama boş yazmışsınız gibi.
Dolap üzerinden telefon alsam sıkıntı yaşar mıyım?Telefonun durumuna göre değişir, Letgo, Sahibinden, Dolap üzerinden fiyat araştırması yapmak gerekir, kesin bir şey söylesek yanlış olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.