2. el iPhone X alınır mı?

Ben genel olarak telefonda ikinci el önermiyorum bu konuda iki defa muzdarip olmuş birisi olarak.

FaceID çalışmayan cihaz büyük ihtimalle açılmıştır ve flexi kopmuştur. Güncellemeyle gitti falan derler genelde. Bende de X vardı kamera camı toz aldı fotoğraflar 6300 kamerası çekimine döndü , ekran orta kısmı bazen kendi kendine basıyordu ölü fiyata satmak zorunda kalmıştım. Benimki de 2. El alınmıştı. Bence 4300 4 yıllık cihaza vermektense 2. El SE 2020 alabilirsiniz. 2. El piyasası biraz ölü işliyor SE 2020 cihazının. 4100 lira civarlarına 64 GB SE 2020 bulunabiliyor. Daha ucuza daha iyi cihaz alırsınız.

Son düzenleme:
Tam dediğiniz fiyata SE 2020 de buldum. Apple garantisi sürüyor, batarya ömrü %96 olması lazımdı. Sanırım daha mantıklı bir tercih olur.

Tam dediğiniz fiyata SE 2020 de buldum. Apple garantisi sürüyor, batarya ömrü %96 olması lazımdı. Sanırım daha mantıklı bir tercih olur.
Kaçırmayın 100 lira da pazarlık yapın ekran filmi , kılıf alır 5 sene gül gibi kullanırsınız. Şimdiden güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…