2. el iPhone X alınır mı?

Herkese selamlar, 2016'dan beri iPhone 6S kullanıyorum ve neredeyse 10+ yıldır iPhone kullanıcısıyım. Cihazım çok fazla problem çıkarmaya başladığı için değiştirmek istiyorum fakat sıfır iPhone SE bile bütçemin üzerinde kalıyor. Güvenilir olduğunu düşündüğüm bir yerden 2. el cihaz bakarken 3400 liraya iPhone 8 bulmuştum fakat aynı işletmede 4200-4300 lira bandında iPhone X gözüme çarptı. Face ID'si çalışmıyor, zaten kullanmayı düşünmüyorum (şu anda da parola kullanıyorum) ama ne kadar ciddi bir problem olur ve fiyatı bu arızaya göre uygun mu, tecrübe edenler varsa duymak isterim. Benim şu anki cihazımın touch ID, orta tuş, sessiz tuşu gibi fonksiyonları çalışmıyor, o yüzden benim cihazıma da 800 lira civarında değer biçtiler. Uzun lafın kısası bu durumda cebimden 3400-3500 lira civarında para çıkacak ve sizce mantıklı mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Not: Cihazımı sonrasında problem çıkmaması adına Letgo üzerinden vs. satmayı düşünmüyorum. Bir de yazacaklar olacaktır fakat Android cihaza geçmeyi de tercih etmiyorum.
Ben genel olarak telefonda ikinci el önermiyorum bu konuda iki defa muzdarip olmuş birisi olarak.

FaceID çalışmayan cihaz büyük ihtimalle açılmıştır ve flexi kopmuştur. Güncellemeyle gitti falan derler genelde. Bende de X vardı kamera camı toz aldı fotoğraflar 6300 kamerası çekimine döndü , ekran orta kısmı bazen kendi kendine basıyordu ölü fiyata satmak zorunda kalmıştım. Benimki de 2. El alınmıştı. Bence 4300 4 yıllık cihaza vermektense 2. El SE 2020 alabilirsiniz. 2. El piyasası biraz ölü işliyor SE 2020 cihazının. 4100 lira civarlarına 64 GB SE 2020 bulunabiliyor. Daha ucuza daha iyi cihaz alırsınız.

Son düzenleme:
FaceID çalışmayan cihaz büyük ihtimalle açılmıştır ve flexi kopmuştur. Güncellemeyle gitti falan derler genelde. Bende de X vardı kamera camı toz aldı fotoğraflar 6300 kamerası çekimine döndü , ekran orta kısmı bazen kendi kendine basıyordu ölü fiyata satmak zorunda kalmıştım. Benimki de 2. El alınmıştı. Bence 4300 4 yıllık cihaza vermektense 2. El SE 2020 alabilirsiniz. 2. El piyasası biraz ölü işliyor SE 2020 cihazının. 4100 lira civarlarına 64 GB SE 2020 bulunabiliyor. Daha ucuza daha iyi cihaz alırsınız.
Tam dediğiniz fiyata SE 2020 de buldum. Apple garantisi sürüyor, batarya ömrü %96 olması lazımdı. Sanırım daha mantıklı bir tercih olur.

Tam dediğiniz fiyata SE 2020 de buldum. Apple garantisi sürüyor, batarya ömrü %96 olması lazımdı. Sanırım daha mantıklı bir tercih olur.
Kaçırmayın 100 lira da pazarlık yapın ekran filmi , kılıf alır 5 sene gül gibi kullanırsınız. Şimdiden güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı