2. el işlemci alınır mı?

Eflatun231

Centipat
Daha fazla  
Param Güvende'yle sarı siteden 3000 TL'ye anlaştım bir satıcıyla i7 8700 alacağım.
Test videosu istedim Param Güvende'yle aldığında istediğin testi yaparsın dedi.
Biraz işkillendim Param Güvende'yle ikinci el ürün aldığımızda durumlar nasıl oluyor ne tarz risklerim var? Sorun yaşarsam iade vb konularında süreç nasıl oluyor?

Sorun yaşarsanız. Sitede iade bildirimi yapıp, kargo karşı taraf ödemeli olarak gönderirsiniz.. Satıcı eline ulaştığında onaylar ve iade alırsınız. (Teslim alıp onaylamazsa 48 saat içinde otomatik onaylanır)
Yalnız ödediğiniz komisyon iade olmuyor sanırım.
Bu normal süreç.
Ama satıcı olurda, gönderdiğiniz kargoyu teslim almaz bekletir. Müşteri temsilcilerini arayıp durumu bildirirsiniz. Para hala sahibinden havuzunda olduğu için; yüksek ihtimal iade işlemini yaparlar. Eğer satıcı hala kargoyu teslim almaz ve kargo size geri gelirse, kesinlikle teslim almayın..

Param Güvende'yle sarı siteden 3000 TL'ye anlaştım bir satıcıyla i7 8700 alacağım.
Biraz işkillendim Param Güvende'yle ikinci el ürün aldığımızda durumlar nasıl oluyor ne tarz risklerim var? Sorun yaşarsam iade vb konularında süreç nasıl oluyor?

Durumu soyle izah edeyim sana. Ürün eline geldigi zaman paketini acarken sisteme montajlarken gucu verirken hep kayitta ol. Pinleri iyice incele sorun olmasin. Eger bir sorun varsa direkt olarak geri gönderebiliyorsun ürünü. Yoksa zaten onaylarsın para karsıya gecer.

Sorun yaşarsanız. Sitede iade bildirimi yapıp, kargo karşı taraf ödemeli olarak gönderirsiniz.. Satıcı eline ulaştığında onaylar ve iade alırsınız. (Teslim alıp onaylamazsa 48 saat içinde otomatik onaylanır)
Yalnız ödediğiniz komisyon iade olmuyor sanırım.
Bu normal süreç.
Ama satıcı olurda, gönderdiğiniz kargoyu teslim almaz bekletir. Müşteri temsilcilerini arayıp durumu bildirirsiniz. Para hala sahibinden havuzunda olduğu için; yüksek ihtimal iade işlemini yaparlar. Eğer alıcı hala kargoyu teslim almaz ve kargo size geri gelirse, kesinlikle teslim almayın..
Evet komisyon yanıyor iade durumunda.

Mining yapılmış olabilir alma.

Artı -1 Eksi
Eski Intel işlemci fiyatlarından haberim yok ama 3000TL fazla geldi i5 12400F falan bu meblaya bulunuyor. Pg konusunda 3 gün kullanım süren var istediğini yap zarar versen bile 3 gün icinde iade edebiliyorsun kırsan bile iade edebilirsiniz tabii yapmayın böyle bir şey ekstra olarak iade edersen komisyon iadesi almazsın.

Eski Intel işlemci fiyatlarından haberim yok ama 3000TL fazla geldi i5 12400F falan bu meblaya bulunuyor. Pg konusunda 3 gün kullanım süren var istediğini yap zarar versen bile 3 gün icinde iade edebiliyorsun kırsan bile iade edebilirsiniz tabii yapmayın böyle bir şey ekstra olarak iade edersen komisyon iadesi almazsın.

Piyasası böyle 3000 aşağısı pek yok.

Anakart değişikliğine gitmem gerekir 12400F de oda beni nereden baksan 5 6 binlik yapar.

Ürün sana bozuk gelirse nasıl ıspatlayacaksın?

Param Güvende'yle alıyorum iade etme hakkım var kargo elime ulaştıktan sonra 2 gün içinde. Bir şey ispat etmeme gerek yok. Koşulsuz iade edebiliyorsun bu sistemde beğenmezsen dediği gibi çıkmaz ise arızalı vb olursa.
Alıcıyı koruyan bir sistem satıcı 254 satış yapmış 2012'den beri hesabı aktif ve 1 tane kötü yorumu yok hepsi 5 yıldız.

Son düzenleme:
Piyasası böyle 3000 aşağısı pek yok.

Anakart değişikliğine gitmem gerekir 12400F de oda beni nereden baksan 5 6 binlik yapar.

Param Güvende'yle alıyorum iade etme hakkım var kargo elime ulaştıktan sonra 2 gün içinde. Bir şey ispat etmeme gerek yok. Koşulsuz iade edebiliyorsun bu sistemde beğenmezsen dediği gibi çıkmaz ise arızalı vb olursa.
Alıcıyı koruyan bir sistem satıcı 254 satış yapmış 2012'den beri hesabı aktif ve 1 tane kötü yorumu yok hepsi 5 yıldız.

Az bekleyin derim cuma günleri 1800TL 0 H610M düşüyor al onlardan birini birde i5 12400F al ya da AM4 geçebilirsin 3000tl yazık ona. 2.el r5 3600 + 0 indirimli am4 anakart 4000tl tutar tahminimce
Screenshot_2025-10-02-10-37-50-332_com.android.chrome-edit.jpg

Screenshot_2025-10-02-10-35-28-485_com.android.chrome-edit.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı