2.el klavye alınırken nelere dikkat edilmeli?

Bütçe
2000

Wunee

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. 2. el ASUS ROG STRIX Scope RX alacağım. Peki tam sorunsuz olduğunu nasıl anlarım? Tüm tuşların çalıştığını nasıl anlarım? Başka sayfalara baktım alma falan demişler benim öyle bir şansım yok. Eğer ASUS ROG STRIX Scope RX almazsam mecbur Pusat K3 Pro alacağım, Pusat da almak istemiyorum.

Hangi siteden alacaksınız?

Sarı siteden 1850 TL'ye bayağı bir pazarlık ile

2800 TL.

Sorun şu o kadar bütçem yok Max 2000 ben 1850 TL'ye ikinci el almayı tercih ediyorum temiz bir tane buldum bakacağım bakalım

Sarı siteden 1850 TL'ye bayağı bir pazarlık ile

Sorun şu o kadar bütçem yok Max 2000 ben 1850 TL'ye ikinci el almayı tercih ediyorum temiz bir tane buldum bakacağım bakalım
Elden teslim alacaksanız kontrol edersiniz bir sıkıntı çıkmaz. Param Güvende ile yani kargo ile alacaksanız da hiçbir sıkıntı çıkmaz iade politikası tamamen alıcıyı yani sizi düşünen bir politika olduğu için bir sıkıntı olduysa çok rahat bir şekilde iade edebilirsiniz.

Elden teslim alacaksanız kontrol edersiniz bir sıkıntı çıkmaz. Param Güvende ile yani kargo ile alacaksanız da hiçbir sıkıntı çıkmaz iade politikası tamamen alıcıyı yani sizi düşünen bir politika olduğu için bir sıkıntı olduysa çok rahat bir şekilde iade edebilirsiniz.

Buldum bir tane perşembe günü almaya gideceğim kendim temiz birleye benziyor ama bakmak lazım tabii

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı