Monster 3070 Tulpar düşünürseniz bende var hocam
Bütün aksamları düzgünse ve bakım vs yaptırdınız mı? Sahibinden linkini atarsanız bakalım ordan21-22 civarı düşünüyorum hocam ama 20 de olur ödemeyi konuşursak, cihaz çok temiz, 3070 e geçtiğimden beri çantada duruyor, sadece 3070 cihazımdaki v tuşu sorunlu olduğu için 2070 den v tuşunu almıştım, o tuşlar da tedarik ediliyor monsterdan, almayı düşünürseniz o tuşu yenileyip konuşuruz zaten Tulpar T7 V19.7 RTX 2070 İ7 10870H 144HZ IPS garantisi bitti
Düzgün Hocam, bakımlarını 6 ayda bir yaptırdım, aldığımda bir 6 ay kullanmışımdır, sonrasında 3070'e geçince yedekte tuttum, Windows 11 lisanslı, oyunlarda da performansı gayet iyi. Sahibindene yüklemedim henüz, satmaya yeni karar verdiğim için. İlçedeyim şu an, Kendi evime geçtiğimde sahibindene koydugumda buradan linkini paylaşırım Hocam. Elektronikçilere satmayı düşünmüştüm ilk başta, ama düşük fiyat verikleri için ki değmiyor, sonrasında 25 bandına satıyorlardır emin değilim, o yüzden direkt satış düşündüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.