2. el Logitech G25 alınır mı?

Katılım
2 Ekim 2020
Mesajlar
11.332
Makaleler
8
Çözümler
179
2. el Logitech G25 alınır mı?

Merhaba Logitech G25 direksiyon setini almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
2. el alacağım kaç para verilir?
Bir de direksiyonda çok az buton varmış gibi duruyor toplam kaç var direksiyonun üstünde bir de Shifter'de kaç var onu söyleyebilir misiniz?
Alternatif olarak h-vites + 900 derece başka ne önerirsiniz?
Bütçe 2000-2800 çok güzel ve beğenirsem 3000-3200 çıkabilirim.
 
G25 çok eski, o bütçede G27 bulabilirsin.
 
G27 bulunabiliyor alabilirseniz G27 alın hocam. G27'nin direksiyonunda 6 tane tuş, vites kısmında 8 tuş+ 1 analog var diye hatırlıyorum. G25'in tek farkı direksiyon üzerinde 2 tuş olması, vites üzerinde yine G27 ile aynı tuş sayısına sahip.
 
Son düzenleme:

Nerede bulacak o fiyata G29'u acaba?
 
Ben Logitech DFGT almıştım 3-5 ay önce ama dişli sesi o kadar rahatsız ettiki beni 1 ay dayanamadım sattım. Eğer ilk defa kullanacaksanız Thrustmaster'ın Kayışlı sistemlerine bakmanızı öneririm.
 
Ben Logitech DFGT almıştım 3-5 ay önce ama dişli sesi o kadar rahatsız ettiki beni 1 ay dayanamadım sattım. Eğer ilk defa kullanacaksanız Thrustmaster'ın kayışlı sistemlerine bakmanızı öneririm.

Bende kullandım kullanıyorum gayet güzel çok güzel hissettiriyor tabii ki de kayışlı sistem iyidir ama paraları da iyi.
 
Ben Logitech DFGT almıştım 3-5 ay önce ama dişli sesi o kadar rahatsız ettiki beni 1 ay dayanamadım sattım. Eğer ilk defa kullanacaksanız Thrustmaster'ın kayışlı sistemlerine bakmanızı öneririm.

2000-3200 TL arası bütçesi olan bir adama Thrustmaster önermek de ayrı bir kafa
 
Olabilir
2000-3200 TL arası bütçesi olan bir adama Thrustmaster önermek de ayrı bir kafa
Klasik olarak bütün forumlarda, çoğu konularda bu şekilde konuyla alakasız fikir yada beyan belirtmek yerine, insanların yorumları hakkında bireysel yorum yapıp konunun farklı yerlere gitmesini sağlayan sıradan boş muhabbet adamı.

Bak güzel kardeşim, ben başımdan geçen olayı anlattım fikir sahibi olması için. Sadece sen bilmiyorsun fiyat farkını emin ol
 

Bütçe belli, talep belli, önerdiğin direksiyon bu arkadaşın bütçesine uzaktan yakından uymuyor, tam olarak yararlı bir yorum yaptığını düşünüyorsan sen haklısın kardeşim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…