2.el Logitech G25 alınır mı?

Onun dışında h vites şart diyorsan g25 alırsın tabi. Çünkü h vites dışında fazla fark yoktur.

Hocam açıkçası debriyaj benim için önemli olduğu için bakamayacağım DFGT'ye. İlk kez böyle bir şey aldığım için bilemiyorum pek.

Aslında öyle aman aman bir sesi yok, gece 1 de 2 de bile oynayabilirsiniz en azından ben oynuyordum kimsenin ruhu duymuyordu, ha ama ses çıkarıyor mu evet çıkarıyor çünkü G27 G25 gibi çift motor + dişli sistemin yerine tek motor + kayış sistem bulunuyor kendisinde, direksiyonu döndürüncede kayışın sesi geliyor ama rahatsız edici bir sesi yok açıkçası.

Hocam açıkçası debriyaj benim için önemli olduğu için bakamayacağım DFGT'ye. İlk kez böyle bir şey aldığım için bilemiyorum pek.

Bence direkt G27 ile başlamayın, ilk düşük seviye bir şey alıp test edin iyice alışın sonradan daha iyi, zor bir alete geçin diyecekdimde malum piyasada 1'e aldığını 2.5'a satıyorsun

Evet doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…