Kisuke Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 i5 10400F Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #21 Casillas Felsefesi dedi: Hocam fakat üründe sadece "Param Güvende ile satın almak istiyorum" diye bir şey var. Genişletmek için tıkla... Pardon ben farklı bir satıcıya bakmışım.
Casillas Felsefesi dedi: Hocam fakat üründe sadece "Param Güvende ile satın almak istiyorum" diye bir şey var. Genişletmek için tıkla... Pardon ben farklı bir satıcıya bakmışım.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 8 Ekim 2022 #22 Casillas Felsefesi dedi: Hocam incelemelerine baktım, oynayış videolarına baktım gayet güzel bir direksiyon setine benziyor. Ben çoğunlukla ETS 2 oynayacağım için. Genişletmek için tıkla... O zaman tek kalan şey güvenilir satıcı
Casillas Felsefesi dedi: Hocam incelemelerine baktım, oynayış videolarına baktım gayet güzel bir direksiyon setine benziyor. Ben çoğunlukla ETS 2 oynayacağım için. Genişletmek için tıkla... O zaman tek kalan şey güvenilir satıcı
Casillas Felsefesi Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 364 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #23 Kisuke dedi: Pardon ben farklı bir satıcıya bakmışım. Genişletmek için tıkla... Hocam peki o seçenek nasıl oluyor?"Param Güvende ile satın almak istiyorum" dediğim zaman satıcı onaylarsa mı öyle alabiliyorum?
Kisuke dedi: Pardon ben farklı bir satıcıya bakmışım. Genişletmek için tıkla... Hocam peki o seçenek nasıl oluyor?"Param Güvende ile satın almak istiyorum" dediğim zaman satıcı onaylarsa mı öyle alabiliyorum?
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 8 Ekim 2022 #24 Casillas Felsefesi dedi: Hocam peki o seçenek nasıl oluyor?"Param Güvende ile satın almak istiyorum" dediğim zaman satıcı onaylarsa mı öyle alabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Satıcı ilan verdiğinde zaten kendisi o seçeneği seçiyor diye biliyorum
Casillas Felsefesi dedi: Hocam peki o seçenek nasıl oluyor?"Param Güvende ile satın almak istiyorum" dediğim zaman satıcı onaylarsa mı öyle alabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Satıcı ilan verdiğinde zaten kendisi o seçeneği seçiyor diye biliyorum
Kisuke Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 i5 10400F Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #25 Casillas Felsefesi dedi: Hocam peki o seçenek nasıl oluyor?"Param Güvende ile satın almak istiyorum" dediğim zaman satıcı onaylarsa mı öyle alabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Hocam bir bilgim yok maalesef.
Casillas Felsefesi dedi: Hocam peki o seçenek nasıl oluyor?"Param Güvende ile satın almak istiyorum" dediğim zaman satıcı onaylarsa mı öyle alabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Hocam bir bilgim yok maalesef.
Casillas Felsefesi Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 364 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #26 Benjamin the Ferel dedi: O zaman tek kalan şey güvenilir satıcı Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık 4-5 gün önce 2000 TL'ye temizinden bulmuştum. 17 Ekim'i beklemem gerekiyordu. Ben alasıya başkası aldı. Benjamin the Ferel dedi: Satıcı ilan verdiğinde zaten kendisi o seçeneği seçiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Zamanı gelince satıcıyı arayayım. Benjamin the Ferel dedi: Satıcı ilan verdiğinde zaten kendisi o seçeneği seçiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam peki satıcı sonradan bu seçeneği değiştiremiyor mu?
Benjamin the Ferel dedi: O zaman tek kalan şey güvenilir satıcı Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık 4-5 gün önce 2000 TL'ye temizinden bulmuştum. 17 Ekim'i beklemem gerekiyordu. Ben alasıya başkası aldı. Benjamin the Ferel dedi: Satıcı ilan verdiğinde zaten kendisi o seçeneği seçiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Zamanı gelince satıcıyı arayayım. Benjamin the Ferel dedi: Satıcı ilan verdiğinde zaten kendisi o seçeneği seçiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam peki satıcı sonradan bu seçeneği değiştiremiyor mu?
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 8 Ekim 2022 #27 Casillas Felsefesi dedi: Hocam yaklaşık 4-5 gün önce 2000 TL'ye temizinden bulmuştum. 17 Ekim'i beklemem gerekiyordu. Ben alasıya başkası aldı. Zamanı gelince satıcıyı arayayım. Hocam peki satıcı sonradan bu seçeneği değiştiremiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ürünü illaki param güvende alacam diye birşey yok. Satıcı param güvende özelliğini güven vermek için koyar. Fakat bu hizmet ücretlidir. İstersen param güvende olmadan da alabilirsin.
Casillas Felsefesi dedi: Hocam yaklaşık 4-5 gün önce 2000 TL'ye temizinden bulmuştum. 17 Ekim'i beklemem gerekiyordu. Ben alasıya başkası aldı. Zamanı gelince satıcıyı arayayım. Hocam peki satıcı sonradan bu seçeneği değiştiremiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ürünü illaki param güvende alacam diye birşey yok. Satıcı param güvende özelliğini güven vermek için koyar. Fakat bu hizmet ücretlidir. İstersen param güvende olmadan da alabilirsin.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 8 Ekim 2022 #28 Casillas Felsefesi dedi: Hocam satıcının güvenli olduğunu nasıl anlayabilirim? DFGT nasıl hocam? Hissiyatı vs. güzel mi? Genişletmek için tıkla... G25-27'ye göre Vites dışında bir farkı yok. Bir tek direksiyonu çevirirken G27-25'e göre daha sesli çalışıyor.
Casillas Felsefesi dedi: Hocam satıcının güvenli olduğunu nasıl anlayabilirim? DFGT nasıl hocam? Hissiyatı vs. güzel mi? Genişletmek için tıkla... G25-27'ye göre Vites dışında bir farkı yok. Bir tek direksiyonu çevirirken G27-25'e göre daha sesli çalışıyor.