2. El Logitech G29 ve vites alınır mı?

Rampage v 902'yi önerebilirim. Ya da ona benzer modelleri. Hassasiyet konusunda çok da iyi bir deneyim sunmaz ama hevesi alır. İştahı kapatır yani tabiri caizse.

Heves atmalık da olsa asla alınacak bir ürün değil.

Heves atmalık da olsa asla alınacak bir ürün değil.
Zaten alsa olacağı belli avmdeki direksiyonlu araba oyunlarından farksız. Arkadaş eğer illede alacaksa diye önerdim. Yoksa alma taraftarı değilim. Maksat heves kırılsın.

Ben de yıllar önce 2. el olarak G29 ve vites almıştım oldukça memnun bir şekilde kullanıyorum.
F1 oynamak için 3D yazıcıdan F1 direksiyonu bastım ve yaklaşık 1-2 yıldır da üzerinde o takılı. Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak kullanan tanıdıklarımdan ve bazı forum yazılarında gördüğüm üzere pedallarda potansiyometre kaynaklı takılmalar meydana gelebiliyormuş, alırken dikkatli olmak gerekli.

Heves atmalık kullanmam yüksek ihtimal normaldede klavye ile saatlerce oynuyorum

Valla reis o zaman bir şey diyemem uzun uzun kullanacağını göre G29 alsan daha mantıklı olur gibi görünüyor. Tabii arkadaşlar bu konuya daha hakim.

Zaten alsa olacağı belli AVM'deki direksiyonlu araba oyunlarından farksız. Arkadaş eğer illede alacaksa diye ne önerdim. Yoksa alma taraftarı değilim. Maksat heves kırılsın.

İlla heves atmalık aranıyorsa G29 kiralanabilir. 1 aylığı 1000-1500TL civarına bulunabiliyor.

alırken test edecegim ama nasıl edeceğm bilmiyorum öneriniz varmı?

İlla heves atmalık aranıyorsa G29 kiralanabilir. 1 aylığı 1000-1500TL civarına bulunabiliyor.
Heves atmak için kullanmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…