2. El Logitech G29 ve vites alınır mı?

Asetto, BeamNG Drive, ETS 2, Forza4 gibi bütçem 10 anca

Bu bütçede sıfır olarak düzgün bir ürün yok. G29 için indirim bekleyin ya da bütçe arttırın. Ayrıca 2. el direksiyon seti bana kalırsa kesinlikle alınmamalı. Temizini bulmak çok zor.

Ek olarak G29'un giriş seviyesi bir ürün olduğunu da unutmayın, çok mükemmel bir şey beklemeyin yani.

Bu bütçede sıfır olarak düzgün bir ürün yok. G29 için indirim bekleyin ya da bütçe arttırın. Ayrıca 2. el direksiyon seti bana kalırsa kesinlikle alınmamalı. Temizini bulmak çok zor.

Ek olarak G29'un giriş seviyesi bir ürün olduğunu da unutmayın, çok mükemmel bir şey beklemeyin yani.
Giriş seviyesi benim için fazlasıyla yeterli birde neden alınmamasinı düşünüyorusun meraktan sordum?

Alırken test edecegim ama nasıl edeceğm bilmiyorum öneriniz var mı?

Heves atmak için kullanmayacağım

Laptopunuz varsa Logitech G HUB programını yükleyip değerleri oradan kontrol edebilirsiniz, direksiyonun motorlarını kontrol etmek için de direksiyonla uyumluluğuna emin olduğunuz bir oyunla deneyebilirseniz güzel olur.
Tabii ki elden mi satın alacaksınız yoksa sarı sitenin malum sistemiyle mi satın alacaksınız bilemiyorum ama satıcıyla ona göre konuşup testler için hazırlıklı gitmeyi deneyin.
(G29 un adaptör ile prize takılması gerekiyor yer belirlerken bunu göz önünde bulundurun)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı