2.el MacBook alınır mı?

Syhniex

Hectopat
Daha fazla  
Sınav senem ve hem okul hem iş yeri için kullanmayı düşünüyorum. Bütçeyi de malum çok yukarı çekmek istemediğim için 2.el düşünüyorum eğer alırsam, ayrıca MacBook hakkında pek bilgim yok diyebilirim. Alırsam öğrenip alışacağımı düşünüyorum işletim sistemi farklı olduğu için. Gözüme çarpan bir ilan var anlayan arkadaşlar var ise, bakıp yardımcı olurlar ise sevinirim.

Macbooklar güzeldir. Hakkını yemeyelim. Ev kullanıcısının işini görür.

Eğer Intel modellerinden alacaksanız hiç almayın, normal ultrabooklara göre hiç artısı yok ama Apple işlemcililer fiyatına göre tercih edilebilir.

Öncelikle alınabilir bataryası sağlam ekranı orijinalse ve 2016 altına inmeyin derim kendimde 2015 MacBook Pro kullanıcısıyım 13" modeli keşke 15 olanı alsaydım diyorum Intel GPU kullanmak zulüm 15" modeller çift fanlı oluyor ve harici GPU oluyor Intel CPU Mac'ler günün sonunda yazılım sayesinde Windows laptoplardan önde ben bilgisayarcıda çalışıyorum yeni nesil laptoplar da bile 2015 MacBook akıcılığını bulamıyorum fanboyluk da yapmıyorum.

Teşekkürler döndüğünüz için, halihazırda bütçeme olan ilanlar var fakat çok aşmak istemediğimden çoğunluğu Intel Core i5 diyebilirim. Fazladan eksisi, aşırı bir farkı var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…