2. el MacBook alırken nelere dikkat edilmeli?

Eakkuzu

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
139
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
(Kardeşime) yaklaşık 7.500 gibi bir bütçem var 2. el MacBook alacağım nelere dikkat etmeliyim? Amacım sadece günlük amaçlı olacak model önerilerinizi alabilirim.
 
Hocam karışmak gibi olmasın ama neden günlük olmasına rağmen ve de bütçe 7500 TL iken ikinci el bir MacBook seçiyorsunuz? Sıfır, yeni nesil bir işlemcili Ultrabook bakmaya ne dersiniz?
 
Hocam karışmak gibi olmasın ama neden günlük olmasına rağmen ve de bütçe 7500 TL iken ikinci el bir MacBook seçiyorsunuz? Sıfır yeni nesil bir işlemcili Ultrabook bakmaya ne dersiniz?
Haklısın ancak apple olmasını istiyor heves etmiş alternatifleri bende önerdim ancak mac'ler hakkında bilgim yok bu yüzden soruyorum
 
Pil döngüsüne, disk kapasitesinin sizin kullanma amacınıza göre ihtiyacınız olacak yazılımlara uygun olup olmadığına (bu gerçi ikinci ele özgü olmadı ama aklınızda bulunsun, bazı görüntü işleme yazılımları neredeyse tüm diski doldurmayı isteyecek kadar açgözlü olabiliyor), garanti-servis kaydı durumlarına, talebinize göre Türkçe klavye olup olmamasına dikkat etmeniz faydalı olacaktır.
 
Nerde yaşıyorsunuz? Ayrıca Pt.com.tr sitesine şu an giremedim ama normalde 9k civarına satılıyordu M1 MacBook Air. Artmadıysa fiyatı bütçeyi arttırıp direkt sıfır almanız daha iyi olur.
 
Onur Akbaş güzel bir şekilde anlatmış. Bunlara dikkat ederseniz hiçbir problem yaşamazsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Haklısın ancak Apple olmasını istiyor heves etmiş alternatifleri bende önerdim ancak Mac'ler hakkında bilgim yok bu yüzden soruyorum.

Hocam karismak gibi olmasinda söyleyim cogu oyun ve uygulama inmez MacBook'lar cizimciler ve is icindir gunluk kullanim için uygun degildir yani uygundurda cogunlukla is icindir. Umarim Apple sirf hava atmak için istemiyordur.
 

Geri
Yukarı