Rtx 2060 i7 3770 %10luk bi fark oluyormuş fazla mı o derece mi kötüFiyatına bağlı, 1060 ile kısmen aynı performansı veriyor.
Rtx 2060 i7 3770 %10luk bi fark oluyormuş fazla mı o derece mi kötüFiyatına bağlı, 1060 ile kısmen aynı performansı veriyor.
Pek bilgim yok Ankarada buldugum bu 2 si idiDaha güncel sistemler benzer fiyatlara varken neden 3. nesil intel DDR3 bir sistem üzerinde duruyorsunuz?
Sanırım görüp inceleyip elden almak istiyorsunuz, doğru bir yaklaşım. Ben de Ankara özelinde bakayım ikinci el sistemlere. Umarım uygun bir şey bulabiliriz.Pek bilgim yok Ankarada buldugum bu 2 si idi
Yardımınız için çok teşekkür ederimSanırım görüp inceleyip elden almak istiyorsunuz, doğru bir yaklaşım. Ben de Ankara özelinde bakayım ikinci el sistemlere. Umarım uygun bir şey bulabiliriz.
Kusura bakmayın uyuya kalmışım hayır sadece kasa LazıEkran, klavye ve fare gibi bileşenler de gerekli mi, yoksa yalnızca sistem mi istiyorsunuz?
Biraz baktım ama makul bir şey bulamadım. Ne yazık ki ikinci el piyasası gerçekten çok kötü.Kusura bakmayın uyuya kalmışım hayır sadece kasa Lazı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.