2. el monitörde blackbar nasıl düzeltilir?

ShiftKing

Centipat
Daha fazla  
Dostlar 2. el monitör aldım. İkinci ekran olarak kullanıyorum. Ana monitörümün sağında duruyor ikinci ekran. Ana ekranıma yakın olan kısmında bir sıkıntı yok da geri kalan iki tarafında siyah şerit şeklinde boşluklar var bayağı büyük. Nasıl çözebilirim bunu? Monitörün tuşuna tıklayıp Auto seçeneğine bastım yine de düzelmedi. Ekran kartı uygulamalarından da bir şeyler denedim de düzelmedi. Varsa anlayan bir yardım etsin be?

Dostlar 2. el monitör aldım. İkinci ekran olarak kullanıyorum. Ana monitörümün sağında duruyor ikinci ekran. Ana ekranıma yakın olan kısmında bir sıkıntı yok da geri kalan iki tarafında siyah şerit şeklinde boşluklar var bayağı büyük. Nasıl çözebilirim bunu? Monitörün tuşuna tıklayıp Auto seçeneğine bastım yine de düzelmedi. Ekran kartı uygulamalarından da bir şeyler denedim de düzelmedi. Varsa anlayan bir yardım etsin be?

Fotoğraf paylaşır mısınız?

Şu şekil hocam

Dosya Ekleri

• 17505308695323026815577382458250.jpg
    17505308695323026815577382458250.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 15
Görüntü modu değiştirmek derken internetten ve chat gpt den baktım ekran tuşlarına basıp autoyu seçince düzelir dedi yaptım düzelmedi. evet dönüştürücü kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı