Merhaba. Laptop alacağım. Maksimum 13K bütçem var. Ekran kartı olarak minimum RTX 3060 ya da 2070S işimi görüyor. 2. el T7 v21.3 laptop buldum, fiyatı 13 bin. 1 yıllık cihaz. Fiyatı değerine göre çok uygun geldi. Alınır mı, bu cihazı kullanan var mı?
Merhaba. Laptop alacağım. Maksimum 13K bütçem var. Ekran kartı olarak minimum RTX 3060 ya da 2070s işimi görüyor. 2. el T7 v21.3 laptop buldum, fiyatı 13 bin. 1 yıllık cihaz. Fiyatı değerine göre çok uygun geldi. Alınır mı, bu cihazı kullanan var mı?
Merhaba. Laptop alacağım. Maksimum 13K bütçem var. Ekran kartı olarak minimum RTX 3060 ya da 2070S işimi görüyor. 2. el T7 v21.3 laptop buldum, fiyatı 13 bin. 1 yıllık cihaz. Fiyatı değerine göre çok uygun geldi. Alınır mı, bu cihazı kullanan var mı?
Monster başlıklarını çok kurcaladım kimisi alınmaz diyor, kimisi sorun yaşamadım diyor iyice kafam karıştı açıkcası. Anladığım kadarıyla bazı kasaları çok sorunlu bazıları sorunsuz. Siz hangi tam olarak hangi modelini kullandınız veya neye dayanarak bu yorumu yaptınız açıklayabilir misiniz?