2. el Monster Tulpar T7 v21.3 alınır mı?

Monster başlıklarını çok kurcaladım kimisi alınmaz diyor, kimisi sorun yaşamadım diyor iyice kafam karıştı açıkcası. Anladığım kadarıyla bazı kasaları çok sorunlu bazıları sorunsuz. Siz hangi tam olarak hangi modelini kullandınız veya neye dayanarak bu yorumu yaptınız açıklayabilir misiniz?

Evet doğru dediniz teşekkürler.
Hocam arkadaş tahminimce monster yazısı gördüğü yere copy paste yapıyor kullandığını çok sanmıyorum.

Burası Monster'ın resmi sayfası ise sıfırı aynı fiyata var.

Monster Online mağaza ile görüştüm. 10. nesil işlemci olan laptopların artık yenisi gelmeyecekmiş öyle dedi konuştuğum kişi. Dolayısıyla en ucuz RTX 3060'lı laptop 14.500 TL'den başlıyor.(farklı sitelerdede stok yok sanırım yeni bitmiş)
O laptopunda sıfırına 20k verilmez ama. Ayrıca yorumlardan baktığım kadarıyla ısı sorunluymuş.

Bu donanıma göre performans alacaksam 95 derecelere kâfiyim maalesef ki çoğu güçlü laptoplar bu değerleri görüyor sanırım. Ancak MSI falan görmüyordur ama alamıyacağım için araştırma yapmadım bile.

Monster başlıklarını çok kurcaladım kimisi alınmaz diyor, kimisi sorun yaşamadım diyor iyice kafam karıştı açıkcası. Anladığım kadarıyla bazı kasaları çok sorunlu bazıları sorunsuz. Siz hangi tam olarak hangi modelini kullandınız veya neye dayanarak bu yorumu yaptınız açıklayabilir misiniz?

Evet doğru dediniz teşekkürler.

Kullanıcı yorumlarına dayanarak bu yorumu yaptım kronik ısı sorunlu diyorlar.

Monster Online mağaza ile görüştüm. 10. nesil işlemci olan laptopların artık yenisi gelmeyecekmiş öyle dedi konuştuğum kişi. Dolayısıyla en ucuz RTX 3060'lı laptop 14.500 TL'den başlıyor.(farklı sitelerdede stok yok sanırım yeni bitmiş)

Bu donanıma göre performans alacaksam 95 derecelere kâfiyim maalesef ki çoğu güçlü laptoplar bu değerleri görüyor sanırım. Ancak MSI falan görmüyordur ama alamıyacağım için araştırma yapmadım bile.

Hayır Monster ve Casper da çok görülüyor ASUS da Acer Nitro gibi laptoplarda görünmüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı