2. el motor alırken sigorta yapılır mı?

efesz

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Hayatımda hiç motor veya taşıt almadım. 125CC bir motosiklet alacağım muhtemelen jet X 125 olacak ama bunlarda alıp satarken sigorta olayı nasıl oluyor? Bizim sıfırdan mı yapmamız gerekiyor, önceden sigortası varsa gerek olmuyor mu? Sigorta yapmamız gerekirse ne kadar tutar? Konuyla alakası olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortalama ne kadar olur hocam.

Sigortam.net: Sigortada Güvenin Adresi | Sigorta Teklifi Al ben sigortayı bu site üzerinden fiyat alarak yapıyorum. İlk aracın ve sigortan olacağı için yüksek çıkacaktır.

Sigortam.net: Sigortada Güvenin Adresi | Sigorta Teklifi Al ben sigortayı bu site üzerinden fiyat alarak yapıyorum. İlk aracın ve sigortan olacağı için yüksek çıkacaktır.

Daha aracı satın almadım hocam site motor no falan istiyor bir de sigorta işini tam noterde alacağım gibi halletmem mi lazım yoksa sonra mı yapılıyor.

İyi Sosyaller. Hayatımda hiç motor veya taşıt almadım. 125CC bir motosiklet alacağım muhtemelen jet X 125 olacak ama bunlarda alıp satarken sigorta olayı nasıl oluyor? Bizim sıfırdan mı yapmamız gerekiyor, önceden sigortası varsa gerek olmuyor mu? Sigorta yapmamız gerekirse ne kadar tutar? Konuyla alakası olan yardımcı olabilir mi?

Ne kadar tuttu hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı