İkisinin de fiyatı aynı, birisi 2 kat daha fazla performans veriyor diğeri ise 50 lira daha ucuz, bal gibi de karşılaştırırım.
Piyasada herkes fırsatçı olduğu için bunun gibi bir kartı bile 750 liraya satıyorlar, ne diyeyim ki ben size...
@Arda_Animations piyasa bilgim sıfır falan değil fakat sizin genel bilginiz sıfır galiba. 1050 Ti'ın ederi nedir diye soru sorulmuş 750 lira diyorsunuz, 750 lira mı eder bu kart?
Bu şey gibi 50 liraya "15 Temmuz 1 lirası" satan abiler gibi, o fiyata satılıyor ama aslında değersiz/ değeri o olmayan bir ürün.
Ya bak anlatamıyorum galiba piyasa fiyatı falan umrumda değil isteyen 156123089571239085 liraya satsın. Diyorum ki bu kart alınmaz o paraya isteyen alsın ama alan pişman olur çünkü kart eski.
Eskiliği ile alakası yok, günümüz şartlarında verdiği performansı günümüz ekran kartlarıyla kıyaslarsanız bu parayı vermek mantıksız. Laf çarpıtıyorsunuz sadece başka bir şey değil.
Eskiliği ile alakası yok, günümüz şartlarında verdiği performansı günümüz ekran kartlarıyla kıyaslarsanız bu parayı vermek mantıksız. Laf çarpıtıyorsunuz sadece başka bir şey değil.
Ya bak anlatamıyorum galiba piyasa fiyatı falan umrumda değil isteyen 156123089571239085 liraya satsın. Diyorum ki bu kart alınmaz o paraya isteyen alsın ama alan pişman olur çünkü kart eski.