2. el MSI 1050 Ti 4 GB kaç TL eder?

Diyorum ki ben vermezdim bakın tekrar ediyorum ben bundan daha yüksek bir miktar ödemezdim eğer alıcı olsaydım. Kartın piyasa değeri şudur budur demiyorum. Kartın sıfırı isterse 10.000 lira olsun, 4 yıllık bir ekran kartından bahsediyoruz.

Gerçekten aklınız kıt ya, neyse cevaplamaya değmezsiniz.

Bak arkadaşım 400 TL'ye hiçbir şey bulamazsın ve i7 8750H lapotopta 1050 Ti kulanan biri olarak söylüyorum hala iş görüyor üzmüyor beni bizede böyle kıt demeye hakkın yok!

@solace hocamı kimse anlamamış, sıfırı 1500 lira diyen falan var.

İkinci el RX570 kartı 850 lirayken ona 750 lira vermek saçmalıktır, gidip satarsınız falan ama 750 liraya alan harbiden kazık yer onu söylemek istiyor.

@Arda_Animations 1050 Ti hayali olanlar ya cahildir, ya da fakirdir. 1080P 30FPS bile oynatamıyor yeni oyunları, en düşük ayarlarda tabii.

Bütçesi olmayan arkadaşlarımız var onlara fakir demeye hakkınız yok. 1050 Ti kullanmadan bıdı bıdı yapmayın.

Bütçesi olmayan arkadaşlarımız var onlara fakir demeye hakkınız yok. 1050 Ti kullanmadan bıdı bıdı yapmayın.
Benim ilk ekran kartım 1050ti'dı siz neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba ya :D evet güzel kart ama eski yani boş yapıyorsunuz sadece burada. Alan kazık yer bu kadar basit.

MSI GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX 4G OCV1 GTX10 - GeForce Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 753828527 Bakın 700 liralık bir kart bu, bir de RX570 var o da 750 liraya bulunuyor. Performans farkları aşağıdadır.

Ben 1050 Ti kullananlara fakirdir demiyorum, 1050 Ti'a 700 lira verip RX570'e 750 lira veremeyen fakirdir diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana burada fakir demeye hakkınız yok demeyin, daha düne kadar 1GB'lık ve en düşük oyunda bile 110 derecede çalışan Quadro ekran kartı kullanıyordum. Neyse sizinle tartışmaya gerek yok, kendiniz sanki 1050 Ti'a 700 lira vereceksiniz de burada değeri 700 lira diyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı