2. el MSI 6700XT Gaming 12 GB 7500 TL'ye alınır mı?

Apo 56

Hectopat
Daha fazla  
Bu kartı 2. el, tanıdığım birinden 7500 TL'ye alacağım. Alınır mı? Hata yapmıyorum değil mi? NVIDIA'dan geçeceğim, pişmanlık yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kartı 2. el, tanıdığım birinden 7500 TL'ye alacağım. Alınır mı? Hata yapmıyorum değil mi? NVIDIA'dan geçeceğim, pişmanlık yaratır mı?
2. el alarak hata yapmazsınız fakat şöyle bir şey var. Mining yaparak mı kullanmış , uzun süre boyunca kullanılmış mı ? yük altına sokarak mı kullanılmış ? bunları sorun. Ekran kartını stres testine sokup youtubedaki puanlarıyla sizin aldığınız puanla karşılaştırın. Puanlar birbirine yakın veya aynı ise alınır ama ekran kartını biliyorsanız macununu yenileyin. Ömrünü arttırmış olursunuz.

Tam olarak neden şüphe duyuyorsunuz hocam?

Fiyatı da gayet uygun. Bence kart sorunsuz ise kaçırmayın.
AMD hakkında ki Nvidia fanboylarının yorumları yüzünden korkutuyor beni AMD. Driverlar stabil değil falan filan. Yayın açmak istiyorum Nvidia nın rtx voice falan da vardı o tarz şeyler korkumda etken.

AMD hakkında ki Nvidia fanboylarının yorumları yüzünden korkutuyor beni AMD. Driverlar stabil değil falan filan. Yayın açmak istiyorum Nvidia nın rtx voice falan da vardı o tarz şeyler korkumda etken.

yayın konusunda hiçbir fikrim yok ama driver konusunda sıkıntı çeken varsa bile çok nadirdir.

Misal ben de amd kullanıyorum ama hiöbir sorun yok bende.

6000 serisinde hiç bir Wattman hatası olmaz. Sürücü uygulamasında yayın ve kayıt yeri var. Hemde AMD 'nin Noise Suppresion diye bir teknolojisi var. Arkadaki sesi azaltıyor senin ses kaliteni yükseltip yayına veya videoya aktarıyor.

yayın konusunda hiçbir fikrim yok ama driver konusunda sıkıntı çeken varsa bile çok nadirdir.

Misal ben de amd kullanıyorum ama hiöbir sorun yok bende.
Kaç yıldır kullanıyorsunuz sürücüleri sürekli güncellemek gerekli mi ? Şuan hangi kartı ve hangi sürümü kullanıyorsunuz ?

Kaç yıldır kullanıyorsunuz sürücüleri sürekli güncellemek gerekli mi ? Şuan hangi kartı ve hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
Sürücüleri güncellemek en iyisidir. Eski bir sürümde tutmak FPS'i düşürür. Sorunlar çıkartır.

Son düzenleme:
Kaç yıldır kullanıyorsunuz sürücüleri sürekli güncellemek gerekli mi? Şu an hangi kartı ve hangi sürümü kullanıyorsunuz?

2 yıldır AMD kullanıyorum, RX590 var hatta birkaç aya ben de yükselteceğim kartı, 6600 XT veya 6700XT düşünüyorum.
İşlemci konusunda da AMD kullanıyorum. Kurulumdan sorma tek yapmam gereken şey AMD'nin sitesine girmek, adrenalin setup kurmak ve çalıştırmak o kadar.

Kendi sürücü yönetim uygulaması NVIDIA'dan daha kullanışlıydı arayüz oalrak, şu an NVIDIA da değitşridi durmuş ne bilmiyorum.

Yani driver konusunda hiçbir sıkıntı çekmedim, sadece bir ara adrenalin Pro kurmuştum, orada bir sıkıntı vardı ama normal sürümü yükleyince düzelmişti.
Güncelleme konusunda kararlı sürümler çıkar çıkmaz güncelliyorum. Çünkü yeni yazılımsal olanaklar gerçekten muazzam. Mesela geçenlerde RX6000 ve 7000 serisine yeni bir özellik geldi FSR benzeri, FPS'i ikiye katlıyordu. En basitinden böyle.

Güncelledikten sonra driver çökmesi, gibi şeyler yaşamadım. Ha yaşamayacağım anlamına gelmez ama dediğin gibi fanboyların dediği hiç doğru değil.

Son düzenleme:
2 yıldır amd kullanıyorum, RX590 var hatta birkaç aya ben de yükselteceğim kartı, 6600xt veya 6700xt düşünüyorum.
işlemci konusunda da amd kullanıyorum. kurulumdan sorma tek yapmam gereken şey amd nin sitesine girmek, adrenalin setup kurmak ve çalıştırmak o kadar.

kendi sürücü yönetim uyhualamdı nvidai dan daha kullanışlıydı Arayüz oalrak, şu an nvidai da değitşridi durmuş ne bilmiyorum .

Yani driver konusunda hiçbir sıkıntı çekmedim, sadece bir ara adrenalin pro kurmuştum, orada bir sıkıntı vardı ama normal sütümü yükleyince düzelmişti.
güncelleme konusunda kararlı sürümler çıkar çıkmaz güncelliyorum. çünkü yeni yazılımsal olanaklar gerçekten muazzam. mesela geçenlerde rx6000 ve 7000 serisine yeni bir özellik geldi fsr benzeri, fps i ikiye katlıyordu. en basitinden böyle

güncelledikten sonra driver çökmesi, gibi şeyler yaşamadım. Ha yaşamayacağım anlamına gelmez ama dediğin gibi fanboyların dediği hiç doğru değil.
Katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı