2. El MSI Suprim RTX 3070 alınmadan önce hangi testler yapılmalı?

• Konuyu başlatan ImBro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 435
Hocam 3 fanlı olması çok fark etmiyor ki attığınız model zaten yine ısınan model. Ventus modeli yine bu modele nazaran bir tık daha iyi soğutmaya sahip aradaki fiyat farkına değmez.

Ayrıca yineliyorum 2 nesil eski kartlara absürt paralar bayılmak saçma olur.
Tamamdır teşekkürler arkadaşla konuşayım. Tercihen faturalı garantili alıp 1-2k fazla vermek benim için sorun olmaz güvenilir olsun daha iyidir.

Tamamdır teşekkürler arkadaşla konuşayım. Tercihen faturalı garantili alıp 1-2k fazla vermek benim için sorun olmaz güvenilir olsun daha iyidir.
Yazdığına göre garantisi varmış fakat faturası yokmuş mailinde varsa talep ettirin veya nereden aldıysa oradan talep etsin anında fatura geliyor zaten.

Hocam sorun yok gibi alınca kişisel tercihinize göre OC yapmak size kalmış ayrıca AMD'ye geçmek biraz saçma hocam NVIDIA en iyisidir kendi bildiğinizi yapın.

NVIDIA hayranı olarak reddediyorum. Düşük bütçe = AMD = 4kat fiyatındaki NVIDIA.

Hocam 3 fanlı olması çok fark etmiyor ki attığınız model zaten yine ısınan model. Ventus modeli yine bu modele nazaran bir tık daha iyi soğutmaya sahip aradaki fiyat farkına değmez.

Ayrıca yineliyorum 2 nesil eski kartlara absürt paralar bayılmak saçma olur.
Hocam konuyu hortlatıyorum ama bir arkadaştan bugün 3060ti aldım bahettiğim sistemi kurdum. 3D Mark da Combined 13063, fire strike 26878 aldım. Sıcaklık max 65 derece. Değerlerde bir sorun görebildiniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı