enes0057
Femtopat
Anladım ozaman ben k30'u takibe alıyım.600 Tl bandına düşünceSakın hocam. Kronik sorunlu bir ürün. Ve fazla pahalı.
sizin var mı daha fazla öneriniz
Anladım ozaman ben k30'u takibe alıyım.600 Tl bandına düşünceSakın hocam. Kronik sorunlu bir ürün. Ve fazla pahalı.
Anladım o zaman ben K30'u takibe alayım. 600 TL bandına düşünce
Sizin var mı daha fazla öneriniz
Sakın hocam. Kronik sorunlu bir ürün. Ve fazla p
teşekkürler siz yanlışlıkla GK20 yi attınız herhalde onuda düşünmüştüm indirim zamanında 400 tl bandına düşmüştüŞu an en sağlıklı mekanik klavyeler 700TL'den başlıyor. Bütçeyi aşıyor sizin. O yüzden bu ürünlere bakabilirsiniz.
![]()
Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 590,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 883,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arada şu an denk geldim GK30 614TL. Bi' bakın isterseniz.
![]()
MSI Vigor GK20 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye (VIGOR GK20 TR)
Mekanik benzetimli, 3 parçadan oluşan pistonlu anahtarları ile 12 milyonu aşan tuş basma ömrüne sahip, mükemmel klavye deneyimi Dragon Center yazılımını kullanarak GK30 klavyenizi 6 bölgede bağımsız…www.gaming.gen.tr
Teşekkürler siz yanlışlıkla GK20'yi attınız herhalde onu da düşünmüştüm indirim zamanında 400 TL bandına düşmüştü
Evet hocam yanlış ürün linki. Kusura bakmayın.
Kaliteli membrane klavyedir, alınabilir. GK20 ile arasında çok fark sanırım yok.
Hocam GK20 hala 400 TL sizce nasıl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.