2. el Nintendo Switch 2 satılır mı?

Socretas

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Sorumu kısaca açıklayayım. Ben switch 2'nin 3-4 yıl sonra çıkacak olan OLED versiyonu çıkana kadar ilk versiyonunu kullanıp sonrasında onu uygun bir fiyata sattıktan sonra OLED versiyonu satın alsam nasıl olur? İki türlüsünüde deneyim etmek istediğimden böyle bir şey yapmak istiyorum. 3-4 yıl sonrasında switch 2'nin ilk versiyonu, uygun fiyatlı ve aynı zamanda performans isteyen ve de bunları 2. elde arayan kişiler tarafından alınabilir mi sizce? Yani ben bu ürünü o zamanlarda satabilir miyim 2. elde?

Fiyatları 0 ile aynıdır şuan.
Kardeşim ben şuanı sormadım ki. Sen yanlış anlamışsın. Ben en başta yani tam şuanda sıfır bir switch 2 alıp 3-4 yıl sonra OLED versiyon çıktığında sence switch 2'nin ilk yani LCD versiyonunu satacak alıcıı bulabilir miyim?

Nintendo açgözlü olduğu için ve oyunları absürt rakamlara sattığından belli bi kesim almaz ama alıcı bulman mümkün.

Nintendonun çok bağlı bi kitlesi var ne yapsalar alıyolar, tabi Türkiyede ekonomi yüzünden satılıp satılmıycağını kestirmek güç.
Bir de Switch 2 çok pahalı diye söylemlere denk geliyorum. Evet bu konsol diğer ülkelere göre bizde pahalı. Ama bu konsolun değil, hükümetin suçu. Ayrıca konsol PS5'e göre (ithalatçı garantilisi) daha ucuz ve taşınabilir olduğu için en azından (ithalatçı garantilisinin) 27 bin liralara bulunabilmesi performansını hakettiği için ve hem taşınabilir hem de dockla oynanabilir olduğu için çok normal. Ha birde bunların üstüne 120 Hz, 4K 60 FPS, boyutun artması ve mouse modu gibi birçok fonksiyon eklenince bence kesinlikle fiyatını hak eden bir konsol. İnsanlar neden böyle söylemlerde bulunuyor sizce?

Son düzenleme:
Bir de Switch 2 çok pahalı diye söylemlere denk geliyorum. Evet bu konsol diğer ülkelere göre bizde pahalı. Ama bu konsolun değil, hükümetin suçu. Ayrıca konsol PS5'e göre (ithalatçı garantilisi) daha ucuz ve taşınabilir olduğu için en azından (ithalatçı garantilisinin) 27 bin liralara bulunabilmesi performansını hakettiği için ve hem taşınabilir hem de dockla oynanabilir olduğu için çok normal. Ha birde bunların üstüne 120 Hz, 4K 60 FPS, boyutun artması ve mouse modu gibi birçok fonksiyon eklenince bence kesinlikle fiyatını hak eden bir konsol. İnsanlar neden böyle söylemlerde bulunuyor sizce?
Hocam ana etmen konsolun fiyatı değilde oyunların fiyatı konsolun fiyatı alınabilir ama her oyuna 60 80 dolar vermek sıkıntı.

Hocam ana etmen konsolun fiyatı değilde oyunların fiyatı konsolun fiyatı alınabilir ama her oyuna 60 80 dolar vermek sıkıntı.
O doğru işte. Aslında ben de PS5 almak isterdim ama artık çok geç. Şuan alsam en fazla 3 yıl falan kullanabilirim. Umarım PS6 astronomik fiyatlarla çıkmaz. (50.000-60.000 TL) Yoksa halimiz vahim. Cevaplar için çok teşekkürler. : D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı