2. el Oculus Quest 2 nasıldır?

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Çok iyi fiyat. Belki bataryası ölmüş olabilir. Bende de Oculus Quest 2 var, sorun varsa sorabilirsin.

Hiçbir sorunu yok diyor, batarya sağlığına bakmanın bir yolu var mıdır?

Hiçbir sorunu yok diyor, batarya sağlığına bakmanın bir yolu var mıdır?
Kaç saat gidiyor diye sorabilirsiniz hocam.

Zaten pilini değiştirmek de çok pahalı değilmiş hocam sıkıntısı yoksa alın bence.

Hocam dediğim gibi ürünle alakalı sorunuz varsa bana da sorabilirsiniz bende de 2 yıldır var.

Kaç saat gidiyor diye sorabilirsiniz hocam.

Zaten pilini değiştirmek de çok pahalı değilmiş hocam sıkıntısı yoksa alın bence.

Hocam dediğim gibi ürünle alakalı sorunuz varsa bana da sorabilirsiniz bende de 2 yıldır var.

Pili bu kadar sürede ölecek ürünler değil bunlar. Zaten pilleri maximum 2 saat çalışıyor sonra sarja takıyorsunuz. Ürün iyi gözüküyor Param Güvende ile satıyor ise alabilirsiniz.

Aksesuarlarının da neredeyse hepsi tam. Tek olmayan şey muhtemelen bilgisayar bağlantısında kullanılan kablo fakat arkadaşa sorabilirsiniz bu tarz aksesuarları alan biri illaha kablosunu da almıştır. Bu fiyata kaçırılmayacak bir teklif. Dopdolu aksesuarlı böyle bulmak zor.

Pili bu kadar sürede ölecek ürünler değil bunlar. Zaten pilleri maximum 2 saat çalışıyor sonra sarja takıyorsunuz. Ürün iyi gözüküyor Param Güvende ile satıyor ise alabilirsiniz.

Aksesuarlarının da neredeyse hepsi tam. Tek olmayan şey muhtemelen bilgisayar bağlantısında kullanılan kablo fakat arkadaşa sorabilirsiniz bu tarz aksesuarları alan biri illaha kablosunu da almıştır. Bu fiyata kaçırılmayacak bir teklif. Dopdolu aksesuarlı böyle bulmak zor.
Uzun süre düşük seviyede kalmışsa ölebilir.

Uzun süre düşük seviyede kalmışsa ölebilir.
Bunun yaşanması çok zor. Alan kişi param güvende ile alacağı için belirli şeyleri zaten kontrol edebilir ya da elden aldığı zaman kontrol edebilir. Bu gibi cihazlar bir hevesle alınıp kenara bırakılıyor ve alıcısı yüksek fiyatlara fazla olmadığı için düşüğe satılıyor. Kendi cihazımı piyasanın 1500-2000₺ altına almıştım bu sayede halen sorunsuz kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı