Oculus Quest 2 nasıldır?

Anladım hocam 3050 laptop kullanıyorum gücü yeterli olur mu?

Hocam bilmiyorum aldınız mı ama 3050 sıkıntı cıkarabilir bir Game testlerine bakın. Bir de Steam'den multiplayer onları almak çok tuzlu Quest Store da olan Single oyunların hepsini korsan bir şekilde kurabiliyorsunuz ama multiplayer oyunlar çok tuzlu ve almak zor bilginiz olsun. pcvr içinde 1000 lik internetiniz yoksa çok kaliteli bir deneyim olmaz kablo alın tavsiyem.

Hocam bilmiyorum aldınız mı ama 3050 sıkıntı cıkarabilir bir Game testlerine bakın. Bir de Steam'den multiplayer onları almak çok tuzlu Quest Store da olan Single oyunların hepsini korsan bir şekilde kurabiliyorsunuz ama multiplayer oyunlar çok tuzlu ve almak zor bilginiz olsun. Pcvr içinde 1000'lik internetiniz yoksa çok kaliteli bir deneyim olmaz kablo alın tavsiyem.

Hocam almadım birçok şeyin farkındayım PS dönmek istedim onun oyunları da uçtu şu an kafam karışık bakacağız artık.

Hocam almadım birçok şeyin farkındayım PS dönmek istedim onun oyunları da uçtu şu an kafam karışık bakacağız artık.

Hocam eğer paranız yoksa cidden boşuna harcamayın evet güzel bir deneyim falan ama 2 haftalık ömrü var gerçekten çok az istisna var PC gibi kullanan o sebebten eğer bütceniz yoksa veya çok zorlacaksa almayın o kadar da matah değil. Kolay gelsin.

Hocam eğer paranız yoksa cidden boşuna harcamayın evet güzel bir deneyim falan ama 2 haftalık ömrü var gerçekten çok az istisna var PC gibi kullanan o sebebten eğer bütceniz yoksa veya çok zorlacaksa almayın o kadar da matah değil. Kolay gelsin.

Teşekkür ederim hocam bende öyle düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı