2. el PC parçası almak

benkimimbilmem

Kilopat
2.El olarak işlemci ve anakart alacağım. Bunları alırken nelere dikkat etmeliyim ? Test yapabilirsem ne testleri yapmalıyım ? Teşekkürler.

GİGABYTE P67-A D3 USB 3,0 ANAKART İ5 2400 3,4 GHZ 6MB - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 598233711 Bu işlemci ve anakart ikilisini almayı düşünüyorum ya da MSI H61M-P23(B3) 1155Pin i3/i5/i7 2,3nesil Anakart - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 598164359 bu anakartı alacağım ve forumda i5 2400 satan bir arkadaş vardı ondan da o işlemciyi alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsterseniz 180 Türk Lirası daha biriktirip sıfır işlemci ve anakart alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    19 KB · Görüntüleme: 82
İsterseniz 180 Türk Lirası daha biriktirip sıfır işlemci ve anakart alabilirsiniz.
Kur bu haldeyken ayrıca elimde de fazla bir para olmadığı için 2.el alacağım kesin. Sadece nelere dikkat etmem lazım onları öğrenmek istiyorum. Yine de öneriniz için teşekkürler.
@TSUEnami Geçen hafta eski anakartımı sattım. Bir sıkıntı yok.
İşlemci alırken OC yapıldı mı diye sor lakin alacağın cevap ne kadar güvenilir olur bilemem.
Anakart ve işlemcide pinleri kontrol et.
Alacağım işlemci i5 2400 OC yapılamıyor diye biliyorum zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı