2. el PlayStation 4, 6 bin TL eder mi?

serhateren

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, elimdeki PS4'ümü 6000 TL'ye satıp üstüne 2 bin ekleyip Xbox Series S almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? PS4 o fiyata alınır mı?
Not: PS4'ümün CD okuyucusu biraz ses çıkarıyor ama onun dışında hiçbir sorun yok. Bir de 10 tane kutulu oyunum var.

Merhaba, elimdeki PS4'ümü 6000 TL'ye satıp üstüne 2 bin ekleyip Xbox Series S almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? PS4 o fiyata alınır mı?
Not: PS4'ümün CD okuyucusu biraz ses çıkarıyor ama onun dışında hiçbir sorun yok. Bir de 10 tane kutulu oyunum var.
Ben 2 bozuk kol+ 7 oyunu 6000 tl ye vermiştim 1 ay önce, verilir bence. 6.6kya sıfırı bulunuyor bazen.

5.5 k daha makul gibi duruyor

Etmez. Artık o konsolun ederi maks 4.5-5K'dır bana göre.
Yok be hocam PS fiyatlarını bir görseniz...
Yanında oyunları da verirsen neden olmasın. Series S PS4'e göre daha performanslı bir cihaz. Alırsan pişman olmazsın.
Hocam zaten normalde Series S alacaktım son anda vazgeçtim exclusive'ler yüzünden. Sonra pişman oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı