2. el PlayStation 4, 6 bin TL eder mi?

serhateren

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, elimdeki PS4'ümü 6000 TL'ye satıp üstüne 2 bin ekleyip Xbox Series S almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? PS4 o fiyata alınır mı?
Not: PS4'ümün CD okuyucusu biraz ses çıkarıyor ama onun dışında hiçbir sorun yok. Bir de 10 tane kutulu oyunum var.

Merhaba, elimdeki PS4'ümü 6000 TL'ye satıp üstüne 2 bin ekleyip Xbox Series S almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? PS4 o fiyata alınır mı?
Not: PS4'ümün CD okuyucusu biraz ses çıkarıyor ama onun dışında hiçbir sorun yok. Bir de 10 tane kutulu oyunum var.

Kaç kol var hangi oyunlar var bende şu an temiz PS4 ariyorum ama dolandırıcılık çok arttı

10 senelik konsol o fiyatı hak etmez normalde ama genel piyasasına bakıldığında herkes o fiyat bandına koyuyor. O yüzden alıcı çıkar.

Gerçekten çok şaşırdım ilanı koyduktan beri 2 saat geçti geçmedi 20 kişi ilanıma bakmış. İnsanlar bu konsolu gerçekten seviyor.

Her ne kadar yeni çıkan oyunlar artık PS5 konsollara çıksa da 2022 ve öncesi oyunları oynayabilecekleri en ucuz konsol PS4. üstüne bir de PS Plus kütüphanesi eklenince bizim için hâlâ bayağı gideri olan bir konsol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı