2. el PlayStation 5 önerisi

EfeLory1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 2. el PlayStation almayı düşünüyorum İzmir içi elden garantisi olursa iyi olur bütçem 16 17k sahibindenden bulursanız link atabilir misiniz alınabilir temiz cihaz.

İthalatçı garantili önermiyorum benim bozulan cihazım çöp oldu tamirini sağlamadılar. Ya gerçekten Eurasia garantisi ile al ya da ikinci el al ve geç.

Merhaba 2. el PlayStation almayı düşünüyorum İzmir içi elden garantisi olursa iyi olur bütçem 16 17k sahibindenden bulursanız link atabilir misiniz alınabilir temiz cihaz.

İzmir de Alsancak da aradığın fiyatlara bulabilirsin konsol dükkanlarında. Gidip bir göz atmanı öneririm.

İthalatçı garantili önermiyorum benim bozulan cihazım çöp oldu tamirini sağlamadılar. Ya gerçekten Eurasia garantisi ile al ya da ikinci el al ve geç.

İzmir de Alsancak da aradığın fiyatlara bulabilirsin konsol dükkanlarında. Gidip bir göz atmanı öneririm.

Sahibinden ilanları varsa atabilir misiniz önerdiğinizi

Sarı sitede zaman kaybetme, konsol satan yerler var git dene ve görerek satın al. Aradığın konsolu karşıyaka ya da Alsancak da güvenli yerlerden bulabilirsin. En çok içine sinecek şekli bu olacaktır.

Hocam size atılan linklere asla ve asla kanmayın. Bir tek elden alışveriş isteyin. Farklı kişiler kendisi sahte bir site oluşuturup insanları dolandırabiliyorlar. Daha önce başına geleni çok gördüm.

Attığım linkleri direk Sahibindenden aldım ama güven problemi olmaması için direk ürünlerin isimlerini atıyorum. Sahibindende arama bölümüne gireceksiniz.

PS5 SLİM DİGİTAL 1 AYLIK 1 YIL GARANTİLİ AR-TU​

Sony Playstation 5 Diskli (Istege gore M2 SSD'li) (Faturalı)​

Bunlar hocam iyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı